خانه > صفحه > قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک  عادی
در تاريخ : دی ۱۴, ۱۴۰۰ | ساعت : ۸:۰۶ ق.ظ

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک
با توجه به این که شیوه برگزاری امتحانات پایان‌ترم در مقطع کارشناسی ارشد «به صورت تشریحی با قابلیت بارگذاری پاسخنامه» است، ضرورت دارد به نکات ذیل توجه فرمایید:

۱ – پاسخ هر سوال به صورت خوانا و بر روی برگه سفید مجزا نوشته شود.

۲ – در سربرگ هر صفحه نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، عنوان و تاریخ امتحان و شماره سوال نوشته شود.

۳ – پس از نوشتن پاسخ با استفاده از نرم افزار Cam Scanner از پاسخنامه عکس گرفته و در یکی از دو قالب jpg یا pdf ذخیره و در سامانه وادانا بارگذاری کنید.

۴ – پاسخ هر سوال باید صرفا در صفحه مربوط به همان سوال بارگذاری شود و به پاسخ‌های ارسال شده در صفحه مربوط به سوالات بعد هیچ نمره‌ای تعلق نمی‌گیرد.

۵ – به پاسخ‌های ناخوانا و پاسخ‌های ارسال شده از پیام‌رسان‌های اجتماعی نظیر واتساپ نمره‌ای تعلق نمی‌گیرد.

۶ – امکان شرکت در آزمون فقط یک بار امکان پذیر است و پس از خاتمه زمان پاسخ دهی، آزمون از دسترس خارج می گردد.

۷ – در زمان تعیین شده آزمون ، پاسخ نامه را در سامانه بارگذاری نمایید. عدم ارسال پاسخ نامه در زمان تعیین شده و یا عدم شرکت در آزمون به منزله غیبت محسوب شده ‌و آزمون مجددی برگزار نخواهد شد.

۸ – توصیه اکید می گردد حتما از پایداری اینترنت پرسرعت و شارژ گوشی هوشمند و رایانه شخصی اطمینان حاصل شود بدیهی است مسئولیت موارد فوق بر عهده دانشجو می باشد.
۹- ایمیل دایره امتحانات
Emtehanatandimeshk@gmail.com