خانه > صفحه > سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان : شرکت‌های اقتصاد دانش‌بنیان تقویت می‌شوند

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان : شرکت‌های اقتصاد دانش‌بنیان تقویت می‌شوند  + تصاویر
در تاريخ : اردیبهشت ۷, ۱۳۹۷ | ساعت : ۸:۱۱ ق.ظ

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با بیان اینکه اقتصاد دانش‌بنیان می تواند تحولی در عرصه علم و دانش و کشف یافته‌ها و نتایج جدید اقتصادی شود گفت: روسای دانشگاه‌ها برای تقویت و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان علاوه بر تشکیل کمیته‌های تخصصی با حضور نخبگان و متخصصان، برنامه‌ریزی عملیاتی و اجرایی کردن طرح‌ها را داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام فرج الله براتی در بیست و نهمین شورای دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان که با حضور روسای واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی این استان در واحد اهواز برگزار شد، تاکید کرد: «روسای واحدهای دانشگاهی تا پایان امسال فرصت دارند تا طرحهای شرکتهای دانش بنیان خود را مصوب و اجرا کنند.»

براتی با توجه به حضور یک هزار و ۸۰۰ عضو هیات علمی متخصص در دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان، اظهار کرد: «این همه نیروی انسانی متخصص در دانشگاه می تواند ظرفیت بزرگی را به منظور رفع مشکلات و چالشهای استان در زمینه های مختلف ایجاد کند.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان خواستار تدوین بانک اطلاعاتی مستند از همه فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی استادان و متخصصان واحدهای دانشگاهی شد.

براتی فعالیت های فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی را مورد تاکید قرار داد و گفت: «همانگونه که برای فعالیت های آموزشی و پژوهشی هر دانشجو، برنامه ای تدوین شده است، برای فعالیت های فرهنگی وی نیز برنامه تدوین و اجرا شود.»

در ادامه این نشست، روسای واحدهای دانشگاهی به بیان نظر، پیشنهاد و مشکلات خود در زمینه تحقق درآمدهای غیر شهریه ای پرداختند.

در تاريخ : اردیبهشت ۷, ۱۳۹۷ | ساعت : ۸:۱۱ ق.ظ

اندیمشک، خیابان دانشگاه، بلوار دانشجو صندوق پستی : ۴۴۹   کد پستی : ۶۴۸۱۹-۷۳۶۳۳   تلفن مرکزی : ۳-۰۶۱۴۲۶۴۰۸۲۱   تلفکس : ۰۶۱۴۲۶۴۰۷۹۲