خانه > صفحه > فرهیختگان – رویاهای باطل

رویاهای باطل

آوار کاخ آرزوهای دختران قهرمان

۴۱

تکرار قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان در آسیا بسیار غرورآفرین بود و دل میلیون‌ها انسان و ایرانی را شاد کرد. اما یک‌چیز ناراحت‌مان می‌کند و آن پاسخی است که بعد از این همه تلاش و ممارست و ازخودگذشتگی دریافت می‌کنی.

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، تیم فوتسال بانوان ایران با وجود اینکه قهرمان آسیا شدند اما نمی‌توانند در مسابقات المپیک حضور داشته باشند!

این خبر هم مثل همه خبرهایی که از محدودیت بانوان فوتبالیست و فوتسالیست حکایت دارد، بسیار غم‌انگیز و البته نادرست است. در حالی که سال‌ها ریاضت بکشی و تمرین کنی و از لذت‌های فراوان زندگی بگذری تا در یک میدان مبارزه برای کشورت افتخار خلق کنی ولی در عین ناباوری تلاش و تعصبت دیده نمی‌شود، همه‌چیز و همه‌جا را تاریک می‌بینی. به همه‌چیز شک و از همه دوری می‌کنی. اعتماد و اطمینانت سلب و ‌انگیزه‌ات از ورزش، تلاش و تعصب محو می‌شود. تکرار قهرمانی تیم ملی فوتسال بانوان در آسیا بسیار غرورآفرین بود و دل میلیون‌ها انسان و ایرانی را شاد کرد. اشک‌شوق خانواده‌ها، طرفداران و علاقه‌مندان نشانگر این تعصب و تعهد به ایرانی بودن و دوست‌داشتن ایران، ستودنی است. اما یک‌چیز ناراحت‌مان می‌کند و آن پاسخی است که بعد از این همه تلاش و ممارست و ازخودگذشتگی دریافت می‌کنی. آن مانعی بزرگ برای رسیدن به آن چیزی است که سال‌ها برایش فکر کرده‌ای، جنگیده‌ای و خواب به چشم‌هایت نیامده است.

در این شرایط همه درها را روی خودت بسته می‌بینی و دوست‌داری به گذشته برگردی و هیچ‌گاه این روزها را نبینی. روزهایی که قدر تو را نمی‌دانند و قانون را در مورد تو جور دیگر اجرا می‌کنند. عباس ترابیان با اعلام اینکه پسران جوان فوتسال کشورمان عازم آرژانتین می‌شوند، آب سردی بر آرزوهای دیرین و شیرین دختران ریخت و کاخ آرزوهای آنان را خراب کرد. این درحالی است که پس از سال‌ها تلاش و مبارزه برای فوتبال و فوتسال باحجاب، تازه می‌خواهیم این پوشش بی‌مانع را در جهان تبلیغ کنیم و در برابر شعارهای ضد‌حجاب، خود را ثابت کنیم. اما معلوم نیست چه عاملی مانع این باور است که دختران قهرمان ما نمی‌توانند در المپیک حضور یابند در حالی که این مجوز را با ایثار و از‌خودگذشتگی گرفته‌اند تا به آن‌سوی جهان سفر کنند و سفیر درستی برای تبلیغ باورهای بحق، دین و ایمان ایرانیان باشند. این موضوع وقتی بیشتر اذیت‌مان می‌کند که ببینیم تیم ملی جوانان فوتسال کشورمان در بخش پسران زیر نظر صانعی تمرینات آماده‌سازی خود را پشت سر می‌گذارد تا در المپیک آرژانتین حضور پیدا کند و دخترانی که تا دیروز با این رویا قدم به مسابقات سنگین و نفس‌گیر آسیایی گذاشته بودند و قهرمان شدند، از این نعمت و امتیاز و امکانات بی‌سابقه محروم شده‌اند؟!

* نویسنده : مرتضی موسوی‌زنوز دبیر گروه ورزش

در تاريخ : اردیبهشت ۲۶, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۰:۳۷ ب.ظ

اندیمشک، خیابان دانشگاه، بلوار دانشجو صندوق پستی : ۴۴۹   کد پستی : ۶۴۸۱۹-۷۳۶۳۳   تلفن مرکزی : ۳-۰۶۱۴۲۶۴۰۸۲۱   تلفکس : ۰۶۱۴۲۶۴۰۷۹۲