خانه > صفحه > فرصتی برای حضور در دیدار دانشجویی با رهبر معظم انقلاب

فرصتی برای حضور در دیدار دانشجویی با رهبر معظم انقلاب  عادی
در تاريخ : اردیبهشت ۲۶, ۱۳۹۷ | ساعت : ۸:۲۸ ب.ظ

اگر شما در دبدار دانشجویی با رهبر معظم انقلاب حاضر بودید و فرصت صحبت داشتید مهمترین نکته‌ای که بیان می‌کردید چه بود؟

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها؛ هر سال در ایام ماه مبارک رمضان، جمعی از دانشجویان و اعضای تشکل‌های دانشجویی با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دیدار می‌کنند و نفراتی به نمایندگی از جمع به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود درباره‌ی مسائل مختلف کشور و جامعه‌ی دانشجویی در حضور رهبر انقلاب می‌پردازند.

با توجه به محدودیت سخنرانان دانشجویی این مراسم، شما می توانید حرف ها و دیدگاه های خود را در قالب دو پاراگراف (حداکثر ۳۰۰ کاراکتر) یا حداکثر یک دقیقه فیلم (به صورت افقی تصویربرداری شود) ارسال نمایید.

گفتنی است گزارشی از نظرات ارسالی دانشجویان به دفتر معظم له تقدیم خواهد شد.

لازم به ذکر است برای تعدادی از دانشجویانی که نظرات خود را در این سامانه  ثبت کنند به قید قرعه دعوتنامه ای جهت  حضور در دیدار دانشجویان با رهبر معظم انقلاب تقدیم می گردد.

علاقمندان می توانند نظرات خود را تا روز جمعه مورخ ۴ خردادماه ۱۳۹۷ از طریق فرم ثبت نظرات  ارسال نمایند.

از اینجا می توانید وارد فرم شوید

در تاريخ : اردیبهشت ۲۶, ۱۳۹۷ | ساعت : ۸:۲۸ ب.ظ

اندیمشک، خیابان دانشگاه، بلوار دانشجو صندوق پستی : ۴۴۹   کد پستی : ۶۴۸۱۹-۷۳۶۳۳   تلفن مرکزی : ۳-۰۶۱۴۲۶۴۰۸۲۱   تلفکس : ۰۶۱۴۲۶۴۰۷۹۲