خانه > صفحه > درباره دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک

درباره دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک

معرفی اجمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک

در پنجم اردیبهشت ماه ۱۳۸۱ و پس از گذشت سالها از جنگ تحمیلی شهرستان اندیمشک با پیگیری های فراوان مسئولین محترم شهرستان صاحب یک مرکز دانشگاهی زیر نظر واحد اهواز شد. کار با پیگیریهای جهاد گونه تنها با ۱۰۰ دانشجو در دو رشته علوم سیاسی و جغرافیا آغاز شد. این واحد دانشگاهی بعنوان شمالی ترین واحد منطقه شش با درجه متوسط  و با کسب افتخارات مختلف علمی، فرهنگی، ورزشی و پژوهشی  در ۳۲رشته در مقاطع کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی  در کنار دو سد عظیم کرخه و دز و در مجاورت دو کوهه ی قهرمان به فعالیت خود ادامه می دهد.

واحد اندیمشک دارای سه دانشکده (فنی و مهندسی، هنر و معماری ، علوم انسانی)، نمازخانه، سلف سرویس خواهران و برادران، مرکز مشاوره، سالن مطالعه مجهز، فضای سبز ویژه خواهران و برادران، مرکز اینترنت پرسرعت و بیش از ۵۵ کارگاه و آزمایشگاه است و با جذب بیش از ۲۵۰ دانش آموخته بعنوان هیات علمی و حق التدریس  تمام تلاش خود را در مسیر افزایش سطح کمی و کیفی آموزش دانشجویان فهیم خود بکار گرفته است.

در تاريخ : اردیبهشت ۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۳:۳۳ ب.ظ

اندیمشک، خیابان دانشگاه، بلوار دانشجو صندوق پستی : ۴۴۹   کد پستی : ۶۴۸۱۹-۷۳۶۳۳   تلفن مرکزی : ۳-۰۶۱۴۲۶۴۰۸۲۱   تلفکس : ۰۶۱۴۲۶۴۰۷۹۲