خانه > صفحه > پذیرش دانشجو بدون کنکور در رشته های جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک

پذیرش دانشجو بدون کنکور در رشته های جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک  عادی
در تاريخ : مهر ۱۹, ۱۴۰۰ | ساعت : ۱۲:۳۳ ب.ظ

به گزارش روابط عمومی واحد اندیمشک
معاونت علمی این واحد دانشگاهی از پذیرش دانشجو بدون آزمون در رشته های جدید خبر داد.
دکتر ایمان چهارمحالی گفت:
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک دارای ۳۲ رشته در مقاطع کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی می باشد که ۶ رشته جدید فنی و مهندسی و ۲ دورشته تربیت دبیر آموزش و پرورش در مقطع کاردانی و کارشناسی اضافه شده است که متقاضیان می توانند جهت ثبت نام به صورت حضوری به واحد اندیمشک و یا به سایت پذیرش دانشجو دانشگاه آزاداسلامی به نشانی azmoon.org مراجعه نمایند.
وی افزود: جهت تسهیل در ادامه تحصیل دانشجویان عزیز تسهیلاتی در نظر گرفته شده است که می توان به وام های ۱۰ و ۲۰ میلیونی با کارمزد پایین بانکی اشاره کرد.

روابط عمومی واحد اندیمشک

در تاريخ : مهر ۱۹, ۱۴۰۰ | ساعت : ۱۲:۳۳ ب.ظ