خانه > صفحه > آغاز ثبت نام بدون آزمون ( ویژه استعدادهای درخشان ) مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی

آغاز ثبت نام بدون آزمون ( ویژه استعدادهای درخشان ) مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی  عادی
در تاريخ : تیر ۲۸, ۱۴۰۰ | ساعت : ۹:۵۴ ق.ظ

ثبت نام بدون آزمون ( ویژه استعدادهای درخشان ) مقطع کارشناسی ارشد رشته های پزشکی و غیرپزشکی سال ۱۴۰۰دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد .

به گزارش روابط عمومی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی، به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی می­­ رساند ، ثبت نام از امروز یکشنبه ۲۷ تیر ماه آغاز و تا روز جمعه ۲۲ مرداد ماه ادامه خواهد داشت.

داوطلبین با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس   www.azmoon.org   پس از مطالعه دفترچه راهنما و در صورت داشتن شرایط ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد ابتدا نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام و سپس با ورود به سامانه نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته / محل های درخواستی اقدام نمایند.

داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته / محل ، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد  خود حفظ نمایند.

روابط عمومی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی

در تاريخ : تیر ۲۸, ۱۴۰۰ | ساعت : ۹:۵۴ ق.ظ