خانه > صفحه > واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در آینده نزدیک

واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در آینده نزدیک  عادی
در تاريخ : تیر ۱۷, ۱۴۰۰ | ساعت : ۱:۲۹ ب.ظ

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند به منظور انجام مقدمات اولیه برای واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه در آینده نزدیک:
– لازم است کلیه دانشجویان گرامی از صحت کد ملی و اطلاعات شناسنامه ای خود در سامانه آموزشیار اطمینان حاصل نمایند. در صورت هر گونه مغایرت با ارایه مستندات به حوزه آموزش واحد خود جهت اصلاح هماهنگی نمایند.
– لازم است دانشجویان محترم سامانه پایش و غربالگری سلامت خود به آدرس azadhr.healthehr.ir را تکمیل نمایند. بدیهی است صحت اطلاعات ورودی ( اعم از نام و نام خانوادگی کد ملی شماره دانشجویی رشته و محل تحصیل و نیز اطلاعات خودارزیابی سلامت) به عهده دانشجویان گرامی است.

در تاريخ : تیر ۱۷, ۱۴۰۰ | ساعت : ۱:۲۹ ب.ظ