خانه > صفحه > دریافت وام قرض الحسنه تحصیلی از طریق سامانه ساجد دانشگاه آزاد اسلامی

دریافت وام قرض الحسنه تحصیلی از طریق سامانه ساجد دانشگاه آزاد اسلامی  عادی
در تاريخ : خرداد ۱, ۱۴۰۰ | ساعت : ۹:۵۱ ق.ظ

🔺وام‌های سامانه ساجد دانشگاه آزاد اسلامی

🔹برای دریافت وام شهریه، می‌توانید از طریق سامانه ساجد دانشگاه آزاد (sajed.iau.ir) اقدام کنید.

🔹جزئیات وام سامانه ساجد دانشگاه آزاداسلامی:

🔹انواع وام‌های سامانه ساجد
(بانک قرض الحسنه مهر ایران یا رسالت)
🔹 کاردانی و کارشناسی تا سقف ۷۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال
🔹 کارشناسی ارشد تا سقف ۱۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال
🔹 دکتری تا سقف ۲۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال

🔹ابتدا در سامانه ساجد ثبت نام کرده و درخواست وام متناسب با مبلغ مورد نیاز ثبت کنید. بعد از تایید واحد و سازمان مرکزی، وضعیت درخواست شما به حالت “مصوبه سازمان صادر شد” تبدیل می‌شود.
🔹در این مرحله شما باید با کارت ملی خود به یکی از شعب قرض الحسنه مهر ایران در سراسر کشور مراجعه و نسبت به تکمیل مدارک وام اقدام نمایید.
🔹بعد از واریز وام به حساب سازمان مرکزی، مبلغ وام در سامانه آموزشیار شما به صورت بستانکار ثبت شده و صرف بدهی یا شهریه ترم‌های آتی خواهد شد.
🔹برای شهریه ترم آینده بهتر هست از همین امروز درخواست وام را ثبت کنید و بالافاصله بعد از تایید در سایت و تغییر وضعیت به “مصوبه سازمان صادر شد” به بانک مراجعه نمایید. چون فرایند دریافت وام‌ها زمان‌بر می‌باشد. (حدود سه ماه!)
🔹این وام یک‌بار در طول هر مقطع تحصیلی قابل دریافت می‌باشد. دانشجویان ورودی ۹۹ نیز باید با شماره موقت دانشجویی در سامانه ثبت نام کنند.

در تاريخ : خرداد ۱, ۱۴۰۰ | ساعت : ۹:۵۱ ق.ظ