خانه > صفحه > راهنمای پرداخت شهریه در آموزشیار

راهنمای پرداخت شهریه در آموزشیار  عادی
در تاريخ : خرداد ۱, ۱۴۰۰ | ساعت : ۹:۳۸ ق.ظ

راهنمای پرداخت شهریه در آموزشیار

*پس از ورود به منوی “مدیریت مالی نیم‌سال‌های تحصیلی دانشجو”، درصورتی که در قسمت تراز مالی بدهکار هستید، روی گزینه “پرداخت الکترونیکی شهریه” بزنید و عدد درج شده در قسمت “ما به تفاوت” را در کادر سفید رنگ پایین آن وارد کنید و گزینه پرداخت را از سمت راست بزنید.
*اسکرین‌ شات پرداخت‌ و کد پیگیری را ذخیره کنید.

نکات مهم برای پرداخت موفق:
?حتما پرداخت خود را با سیستم عامل ویندوز یا اندروید و مرورگر فایرفاکس انجام دهید. (ترجیحا از سیستم عامل ios استفاده نکنید.)
?بعد از پرداخت وجه در درگاه بانکی، حتما گزینه “انتقال به سایت اصلی” را بزنید تا مجددا وارد سایت آموزشیار بشید و پیغام “پرداخت با موفقیت انجام شد” را مشاهده کنید.
?اگر تمام موارد گفته شده را رعایت کردید، حتما پرداخت با موفقیت انجام خواهد شد. اما اگر پرداخت ناموفق بود و پول از حساب شما کم شد ولی تایید نشد، معمولا بعد از ۷۲ ساعت برگشت داده می‌شود، در غیر این صورت باید با امور مالی در ارتباط باشید.

در تاريخ : خرداد ۱, ۱۴۰۰ | ساعت : ۹:۳۸ ق.ظ