خانه > صفحه > راهنمای پرداخت شهریه در آموزشیار

راهنمای پرداخت شهریه در آموزشیار  عادی
در تاريخ : خرداد ۱, ۱۴۰۰ | ساعت : ۹:۳۸ ق.ظ

راهنمای پرداخت شهریه در آموزشیار

*پس از ورود به منوی “مدیریت مالی نیم‌سال‌های تحصیلی دانشجو”، درصورتی که در قسمت تراز مالی بدهکار هستید، روی گزینه “پرداخت الکترونیکی شهریه” بزنید و عدد درج شده در قسمت “ما به تفاوت” را در کادر سفید رنگ پایین آن وارد کنید و گزینه پرداخت را از سمت راست بزنید.
*اسکرین‌ شات پرداخت‌ و کد پیگیری را ذخیره کنید.

نکات مهم برای پرداخت موفق:
🔹حتما پرداخت خود را با سیستم عامل ویندوز یا اندروید و مرورگر فایرفاکس انجام دهید. (ترجیحا از سیستم عامل ios استفاده نکنید.)
🔹بعد از پرداخت وجه در درگاه بانکی، حتما گزینه “انتقال به سایت اصلی” را بزنید تا مجددا وارد سایت آموزشیار بشید و پیغام “پرداخت با موفقیت انجام شد” را مشاهده کنید.
🔹اگر تمام موارد گفته شده را رعایت کردید، حتما پرداخت با موفقیت انجام خواهد شد. اما اگر پرداخت ناموفق بود و پول از حساب شما کم شد ولی تایید نشد، معمولا بعد از ۷۲ ساعت برگشت داده می‌شود، در غیر این صورت باید با امور مالی در ارتباط باشید.

در تاريخ : خرداد ۱, ۱۴۰۰ | ساعت : ۹:۳۸ ق.ظ