خانه > صفحه > آغاز ثبت تقاضای وام شهریه در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان

آغاز ثبت تقاضای وام شهریه در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان  عادی
در تاريخ : فروردین ۱۹, ۱۴۰۰ | ساعت : ۲:۳۷ ب.ظ

به اطلاع می رساند ثبت تقاضای وام شهریه توسط دانشجویان در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان تا ۲۵ اردیبهشت ماه فعال است و سقف این وام از یک میلیون تا ۵ میلیون در مقاطع مختلف تعیین شده است.

مهلت درخواست وام‌های تحصیلی، ضروری (بر اساس رویدادهای تعیین شده توسط صندوق رفاه دانشجویان) ودیعه مسکن متأهلی، شهریه و وام ویژه دکتری (از منابع صندوق) برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ تا ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ اعلام شده است.

ثبت تقاضای وام شهریه توسط دانشجویان در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس
bp.swf.ir
فعال است و باید تمام دانشجویان متقاضی و واجد شرایط نسبت به ثبت تقاضای خود در سامانه مذکور در بازه زمانی تعیین شده اقدام کنند.

در تاريخ : فروردین ۱۹, ۱۴۰۰ | ساعت : ۲:۳۷ ب.ظ