خانه > صفحه > برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد تکمیلی و حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال دوم اعلام شد+جدول

برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد تکمیلی و حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال دوم اعلام شد+جدول  عادی
در تاريخ : بهمن ۱۰, ۱۳۹۹ | ساعت : ۱:۳۰ ب.ظ

جزئیات برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد تکمیلی و حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال دوم سال ۱۳۹۹ اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جزئیات برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد تکمیلی و حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال دوم (بهمن ماه) سال ۱۳۹۹ اعلام شد.

براساس این برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد تکمیلی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال دوم توسط سامانه آموزشیار انجام می شود و از اول اسفند الی ۶ اسفند ادامه دارد.

همچنین حذف و اضافه نیمسال دوم از تاریخ ۹ تا ۱۴ اسفندماه انجام خواهد شد.

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای انتخاب واحد در نیمسال دوم سال جاری باید به سامانه آموزشیار به آدرس http://edu.iau.ac.ir مراجعه کنند.

برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه نیمسال دوم – بهمن ماه ۱۳۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی به شرح جداول زیر است:

در تاريخ : بهمن ۱۰, ۱۳۹۹ | ساعت : ۱:۳۰ ب.ظ