خانه > صفحه > دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات و ارزشیابی اساتید درآموزشیار از دوشنبه ۱۵ دی ماه

دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات و ارزشیابی اساتید درآموزشیار از دوشنبه ۱۵ دی ماه  عادی
در تاريخ : دی ۱۴, ۱۳۹۹ | ساعت : ۸:۵۲ ق.ظ

شیوه دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات و ارزشیابی اساتید درآموزشیار

۱- ورود به سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی http://edu.iau.ac.ir
۲- بعد از لاگین کردن ابتدا شماره تلفن همراه خود را وارد کند تا شماره همراه ویرایش شود.
۳-یک کد برای دانشجو ارسال می شود که با آن کد از مرحله اول رد می شوید و لاگین می کنید.
۴-فقط مدیریت مالی نیمسال تحصیلی برای دانشجو فعال می شود تا دانشجو ها بدهکار حتما بدهی خود را پرداخت کنند.
۵-بعد از پرداخت بدهی به مدت نیم ساعت برای فعال شدن مابقی منوها زمان لازم است.
۶-در منوی ارزشیابی دانشجو ارزشیابی را انجام داده و بعد کارت ورود به جلسه برای دانشجو صادر خواهد شد.

لازم به توضیح است استفاده از خدمات آموزشی مانند مشاهده وضعیت امتحانات، مشاهده نمرات، اعتراض به نمرات، ارزشیابی اساتید و …. منوط به تسویه بدهی مالی می باشد.

در تاريخ : دی ۱۴, ۱۳۹۹ | ساعت : ۸:۵۲ ق.ظ