خانه > صفحه > اهداف مرکز مشاوره

اهداف مرکز مشاوره  عادی
در تاريخ : دی ۲, ۱۳۹۹ | ساعت : ۱۰:۱۸ ق.ظ

اهداف:

۱ارتقاء سطح دانش و بینش روان شناختی دانشجویان در زمینه مسائل و مشکلات و نیازهای آنان.

۲کاهش مشکلات روان شناختی دانشجویان و کمک به سازگاری بهتر از طریق ارائه کمک های روان شناختی در جهت حل مشکلات رفتاری،عاطفی،شناختی،تحصیلی،خانوادگی.

۳راهنمائی دانشجویان جهت شناخت صحیح توانمندی ها و مشکلات خود.

۴راهنمایی دانشجویان در جهت تصمیم گیری آگاهانه،عاقلانه و حسن انتخاب.

۵پیشگیری از بروز و شیوع اختلالات روان شناختی ،مسائل و مشکلات عاطفی،رفتاری از طریق برگزاری کارگاه های آموزشی،برگزاری جلسات سخنرانی،همایش،توزیع بروشور،کتاب،نشریه برای دانشجویان ،کارکنان و اساتید به منظور افزایش و بهبود آگاهی ها و مهارت ها با هدف توانمند سازی روانی ،اجتماعی و تحصیلی.

۶شناسائی و مداخله در بحران به منظور توسعه بهداشت روان در بین دانشجویان و ارائه خدمات روان شناختی.

۷کمک به رشد شخصیتی ،روانی و اجتماعی دانشجویان و یاری آنها جهت کسب قدرت و تصمیم گیری و افزایش سطح سازش با محیط.

۸ارتباط با والدین دانشجویان با هدف جلب مشارکت خانواده ها در جهت پیشگیری از مشکلات دوران دانشجوئی.

در تاريخ : دی ۲, ۱۳۹۹ | ساعت : ۱۰:۱۸ ق.ظ