خانه > صفحه > معرفی مرکز   لیست مشاورین  اهداف  نحوه پاسخدهی  غربالگری دانشجویان جدید الورود

معرفی مرکز   لیست مشاورین  اهداف  نحوه پاسخدهی  غربالگری دانشجویان جدید الورود  عادی
در تاريخ : آذر ۱۶, ۱۳۹۹ | ساعت : ۱:۱۱ ب.ظ

معرفی مرکز   لیست مشاورین  اهداف  نحوه پاسخدهی  غربالگری دانشجویان جدید الورود

معرفی مرکز:

مدیرمرکزمشاوره دانشجوئی امین واحد اندیمشک : هوشنگ دالوند-کارشناس ارشد روانشناسی

دوران دانشجویی، یکی از مهمترین مقاطع زندگی افراد دارای تحصیلات دانشگاهی بشمار می رودچرا که دانشجویان در این دوره، مسیر مناسب آینده شغلی، زندگی خانوادگی و اجتماعی خود را پی ریزی می کنند. در این میان نقش دانشگاه در همراهی با آنان نسبت به سایر نهادهای اجتماعی پررنگ تر می شود. در عین حال این دوران طلایی، اغلب با نوسانات پیچیده شخصیتی، روانی و ارتباطی همراه است.

چالش های روانی اجتماعی، تعارض اهداف فردی با انتظارات والدین، انتظارات حرفه ای، اضطراب، هویت یابی و سردرگمی، نگرانی از آینده و مشکلات ارتباطی با همسالان از جمله موانع سلامت روانی دانشجویان به شمار رفته و می توانند به عنوان مانعی در مسیر رشد و تعالی آنها قلمداد شوند. یکی از رسالت های مهم دانشگاه در این مقطع مهم، همراهی و هم گامی با دانشجویان در گذر این مسیر پر پیچ و خم می باشد.

در همین راستا مرکز مشاوره امین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک  طبق دستورالعمل جدید سازمان مرکزی به شماره ۶۴۴۹۳/۱۰مورخ ۱۹/۱۰/۹۷ فعالیت خود را از سر گرفته و با برنامه ریزی ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره در هر نیمسال با استفاده از اساتید مجرب در زمینه مشاوره های گوناگون و انجام غربالگری دانشجویان جدیدالورود، در خدمت دانشجویان و کارکنان است.

لیست مشاورین:

گروه روانشناختی

-هوشنگ دالوند

-محمدرضا بیات

-فرزانه بیات

گروه حقوق

-فرخ هدائی

گروه ورزشی

-زینب منادیان

-ندا برومند

گروه خانواده

-هوشنگ دالوند

اهداف:

۱- ارتقاء سطح دانش و بینش روان شناختی دانشجویان در زمینه مسائل و مشکلات و نیازهای آنان.

۲-کاهش مشکلات روان شناختی دانشجویان و کمک به سازگاری بهتر از طریق ارائه کمک های روان شناختی در جهت حل مشکلات رفتاری،عاطفی،شناختی،تحصیلی،خانوادگی.

۳-راهنمائی دانشجویان جهت شناخت صحیح توانمندی ها و مشکلات خود.

۴-راهنمایی دانشجویان در جهت تصمیم گیری آگاهانه،عاقلانه و حسن انتخاب.

۵-پیشگیری از بروز و شیوع اختلالات روان شناختی ،مسائل و مشکلات عاطفی،رفتاری از طریق برگزاری کارگاه های آموزشی،برگزاری جلسات سخنرانی،همایش،توزیع بروشور،کتاب،نشریه برای دانشجویان ،کارکنان و اساتید به منظور افزایش و بهبود آگاهی ها و مهارت ها با هدف توانمند سازی روانی ،اجتماعی و تحصیلی.

۶-شناسائی و مداخله در بحران به منظور توسعه بهداشت روان در بین دانشجویان و ارائه خدمات روان شناختی.

۷-کمک به رشد شخصیتی ،روانی و اجتماعی دانشجویان و یاری آنها جهت کسب قدرت و تصمیم گیری و افزایش سطح سازش با محیط.

۸-ارتباط با والدین دانشجویان با هدف جلب مشارکت خانواده ها در جهت پیشگیری از مشکلات دوران دانشجوئی.

برنامه ترمی و نحوه پاسخدهی:

نیمسال تحصیلی ۱-۰۰-۹۹

با توجه به شیوع بیماری کرونا ، ارائه خدمات مشاوره ای بصورت تلفنی می باشد.

ایام هفته

ساعات پاسخگوئی