خانه > صفحه > جشنواره «از حماسه تا حماسه» دانشگاه آزاد اسلامی

جشنواره «از حماسه تا حماسه» دانشگاه آزاد اسلامی  عادی
در تاريخ : مهر ۱۵, ۱۳۹۹ | ساعت : ۱:۰۴ ب.ظ

جشنواره «از حماسه تا حماسه» به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزاری می‌شود.

موضوعات محوری این جشنواره شامل حماسه ۳۱ شهریور (دفاع مقدس)، ۱۷ مهر (اربعین حسینی)، ۱۳ آبان (روز تسخیر لانه جاسوسی)، ۱۶ آذر (روز دانشجو)، ۹ دی (برائت از فتنه)، شهادت حاج قاسم سلیمانی و حماسه ۲۲ بهمن (پیروزی انقلاب اسلامی) است.

همچنین موضوعات، خوزستان طریق الرضا (ع) و یاد بود شهید علی هاشمی ویژه  واحدهای استان خوزستان می باشد.

دانشجویان، اساتید و کارکنان فعال در فضای مجازی ابتدا نشانی سایت، کانال و صفحه فعال خود در لینک زیر ثبت نمایند.

از زمان ثبت، شرط شرکت در جشنواره انتشار حداقل ۵ پست از آغاز مناسبت تا مناسبت بعدی در مورد موضوعات محوری جشنواره است.

علاقمندان برای شرکت در جشنواره باید آثار مجازی خود را در شبکه‌های اجتماعی که طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران مجاز به فعالیت هستند، منتشر کنند.

در پست اینستاگرامی تولیدکننده و یا در کانال‌های مربوطه باید از هشتگ های «#از_حماسه_تا_حماسه» و «#دانشگاه_آزاد_اسلامی» استفاده کنند. همچنین در ارتباط با هر موضوع جشنواره هشتگ مناسب نیز درج شود. در وبسایت های تولید محتوا و وبلاگ ها نیز از تگ‌های مربوطه برای سهولت جستجو استفاده شود. شرکت کنندگان باید صفحه اینستاگرامی hamasefarhangi    را نیز در پست های خود الصاق (تگ) کنند.

داوری همایش بر اساس شاخص‌های مختلف که از جمله آن‌ها، کمیت پست‌ها، کیفیت، تعداد بازدید، تعداد بازنشر و… صفحات در بهمن‌ماه در سطح واحد دانشگاهی انجام خواهد شد.

به نفرات برتر جوایز مختلفی و از آن جمله تخفیف شهریه تعلق خواهد گرفت.

برندگان در سطح استان و ملی نیز مورد ارزیابی قرار گرفته و جوایز نفیسی تقدیم خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات به سایت   farhangi.iau.ir  مراجعه فرمایید.

جهت  ثبت نام در جشنواره «از حماسه تا حماسه» کلیک نمایید

در تاريخ : مهر ۱۵, ۱۳۹۹ | ساعت : ۱:۰۴ ب.ظ