خانه > صفحه > برنامه زمان‌بندی حذف و اضافه نیمسال اول ۹۹ دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

برنامه زمان‌بندی حذف و اضافه نیمسال اول ۹۹ دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی  عادی
در تاريخ : مهر ۱۳, ۱۳۹۹ | ساعت : ۱:۵۰ ب.ظ

دکتر عطارزاده طی دستورالعملی، زمان‌بندی حذف و اضافه نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ (ویژه واحدهای مجری سامانه آموزشیار) را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ایمان عطارزاده مجری طرح توسعه شبکه علمی دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل «اعلام برنامه زمان‌بندی حذف و اضافه نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ (ویژه واحدهای مجری سامانه آموزشیار)» را به رؤسای استان ها، واحدها و مراکز آموزشی و معاونت آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.

دکتر عطارزاده در این دستورالعمل تأکید کرده است: واحدهای دانشگاهی باید توجه لازم را در جهت اصلاح برنامه‌ریزی درسی و ارائه دروس مورد نیاز دانشجویان تا قبل از شروع برنامه حذف و اضافه در دستور کار داشته باشند.

براساس این دستورالعمل، حذف و اضافه نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ (ورودی های ماقبل ۱۳۹۹) از تاریخ ۱۹ مهرماه آغاز و تا ۲۴ مهرماه ادامه دارد.

جدول زمان بندی حذف و اضافه نیمسال اول (ویژه واحدهای مجری سامانه آموزشیار) به شرح زیر است:

واحدهای استان خوزستان ۲۱ و ۲۲ مهرماه

در تاريخ : مهر ۱۳, ۱۳۹۹ | ساعت : ۱:۵۰ ب.ظ