خانه > صفحه > بسیج دانشجویی بازوی توانمند در کنار مسوولان دانشگاه است.

بسیج دانشجویی بازوی توانمند در کنار مسوولان دانشگاه است.  + تصاویر
در تاريخ : مهر ۲, ۱۳۹۹ | ساعت : ۳:۳۵ ب.ظ

بسیج دانشجویی بازوی توانمند در کنار مسوولان دانشگاه است.

به گزارش روابط عمومی؛
دانشگاهیان واحد اندیمشک با حضور در منزل خانواده شهدای جنگ تحمیلی با آنان دیدار و گفت‌وگو کردند.
احمد جعفری در این دیدار با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که دانشجویان بسیجی همان افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی هستند، گفت: بسیج دانشجویی با همدلی و انسجام در عرصه های علمی، فرهنگی و جهادی به عنوان بازوی توانمند در کنار مسوولان دانشگاه است.
مسئول بسیج دانشجویی واحد اندیمشک با اشاره به نقش شهرستان اندیمشک در دفاع مقدس افزود: اندیمشک شمالی ترین شهر استان خوزستان است و به دلیل آن که گلوگاه خوزستان محسوب می شود، از نظر نظامی اهمیت خاصی دارد و در دوران دفاع مقدس میزبان رزمندگان از نقاط مختلف ایران اسلامی بوده است و بیش از هزار شهید تقدیم اسلام نموده است که نشان از ولایی و انقلابی بودن مردم این شهر است.
وی به برخی از فعالیت های انجام شده توسط بسیج دانشجویی در دوران بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: در هفته دفاع مقدس یکبار دیگر  نسبت به ضدعفونی اماکن و معابر اقدام می کنیم و همچنین از جمله برنامه‌های شاخص بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک در  این هفته تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا، برگزاری یادواره مجازی، غبارروبی و عطرافشانی قبور شهدا است.
جعفری در پایان از همکاری ریاست ، معاونت دانشجویی و فرهنگی ، مسئول بسیج کارکنان ، مسئول ستاد شاهد و ایثارگر واحد اندیمشک قدردانی و اظهار امیدواری کرد که چنین دیدارها و برادری و همدلی همواره تداوم داشته باشد.

در تاريخ : مهر ۲, ۱۳۹۹ | ساعت : ۳:۳۵ ب.ظ