خانه > صفحه > مناقصه  سیستم اعلان حریق ساختمان های آموزشی و رفاهی واحد اندیمشک

مناقصه  سیستم اعلان حریق ساختمان های آموزشی و رفاهی واحد اندیمشک  عادی
در تاريخ : اردیبهشت ۱۷, ۱۳۹۹ | ساعت : ۱:۱۳ ب.ظ

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک در نظر دارد نصب سیستم اعلان حریق ساختمان های آموزشی و رفاهی خود را از طریق مناقصه عمومی به اشخاص حقوقی یا حقیقی واگذار نماید.

شرایط مناقصه

• سپرده شرکت در مزایده مبلغ ۰۰۰ / ۰۰۰ / ۳۰ ریال قابل واریز به حساب سیبای ۰۱۰۵۸۰۰۰۲۸۰۰۲ به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک.
  • واریز مبلغ ۰۰۰ / ۳۰۰ ریال (غیر قابل استرداد) بابت خرید اسناد قابل واریز به حساب ۰۱۰۵۸۰۰۰۲۸۰۰۲ به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک.
  • هزینه آگهی روزنامه به عهده برنده مناقصه می باشد.
  • دانشگاه در رد یا قبول کلیه پیشنهادات مختار است.
  • در صورت انصراف برنده مناقصه، سپرده شرکت در مناقصه به نفع دانشگاه ضبط خواهد شد.
  • کلیه کسورات قانونی شامل بیمه و مالیات و ارزش افزوده بر عهده پیمانکار می باشد.
  • تهیه چهارپایه و دریل و کلیه ابزار مورد نیاز بر عهده پیمانکار می باشد.
  • پیمانکار ملزم به بیمه نمودن افراد خود (بیمه حوادث بی نام حداقل یکنفر)تا پایان انجام کار می باشد.
  • تهیه غذا و ایاب وذهاب استادکاران و نیروهای به کار گرفته شده بر عهده پیمانکار می باشد.
  • شایان ذکر است با توجه به اینکه متراژ سیم مصرفی و یا تعداد دتکتور و یا غیره.. ممکن است در حین اجرای پروژه تغییر یابد لذا ملاک محاسبه نهایی قیمت تعداد/متراژ اقلام به کار رفته در پایان کار مطابق قیمتهای درج شده در لیست فوق خواهد بود.
  • نوع اجناس مورد تایید سیستم اعلام حریق از شرکت زتا (Zeta)می باشد.
  • پرداخت هزینه کار ،پس از تست نهایی و تایید کار از سوی کارشناسان اداره فنی واحد قابل پرداخت خواهد بود.
  • پیشنهادات می بایست در دو پاکت مجزا : پاکت الف) حاوی رزومه کاری و رسید مبلغ های واریزی.    پاکت ب) حاوی قیمت پیشنهادی به صورت لاک و مهر شده تحویل گردد.
  • مدت زمان اعتبار این آگهی از تاریخ درج به مدت ۱۰ روز کاری می باشد

لینک دانلودفرم مشخصات فنی و پیشنهاد قیمت