خانه > صفحه > مزایده بوفه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک

مزایده بوفه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک  عادی
در تاريخ : دی ۲۲, ۱۳۹۸ | ساعت : ۸:۱۵ ق.ظ

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک در نظر دارد بوفه دانشجویی خود را از طریق مزایده عمومی به اشخاص حقوقی یا حقیقی واگذار نماید. لذا کلیه متقاضیان می توانند از تاریخ درج این آگهی به مدت ۱۰ روز (با احتساب روزهای تعطیل) جهت دریافت اسناد مزایده به دبیرخانه واحد مراجعه نمایند.

• سپرده شرکت در مزایده مبلغ ۰۰۰ / ۰۰۰ / ۱۰ ریال قابل واریز به حساب سیبای ۰۱۰۵۸۰۰۰۲۸۰۰۲ به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک.
  • واریز مبلغ ۰۰۰ / ۳۰۰ ریال (غیر قابل استرداد) بابت خرید اسناد قابل واریز به حساب ۰۱۰۵۸۰۰۰۲۸۰۰۲ به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک.
  • هزینه آگهی روزنامه به عهده برنده مزایده می باشد.
  • دانشگاه در رد یا قبول کلیه پیشنهادات مختار است.
  • در صورت انصراف برنده مزایده، سپرده شرکت در مزایده به نفع دانشگاه ضبط خواهد شد.
  • پیشنهادات می بایست در دو پاکت مجزا
  • پاکت الف) حاوی گواهی سلامت کار و اموراجتماعی و گواهی عدم سوء پیشینه و رسید مبلغ های واریزی.

پاکت ب) حاوی قیمت پیشنهادی به صورت لاک و مهر شده تحویل گردد.

در تاريخ : دی ۲۲, ۱۳۹۸ | ساعت : ۸:۱۵ ق.ظ