خانه > صفحه > از سوی دکتر طهرانچی ابلاغ شد؛ چگونگی تشکیل کمیته‌های تخصصی تحول/ دانشگاه آزاد در مسیر بین‌المللی‌سازی

از سوی دکتر طهرانچی ابلاغ شد؛ چگونگی تشکیل کمیته‌های تخصصی تحول/ دانشگاه آزاد در مسیر بین‌المللی‌سازی  عادی
در تاريخ : آبان ۲۱, ۱۳۹۸ | ساعت : ۱:۱۵ ب.ظ

از سوی دکتر طهرانچی ابلاغ شد؛

چگونگی تشکیل کمیته‌های تخصصی تحول/ دانشگاه آزاد در مسیر بین‌المللی‌سازی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شیوه‌نامه تشکیل کمیته‌های تخصصی تحول را به معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی ابلاغ کرد، قرار است براساس این شیوه‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر بین‌المللی‌سازی قرار گیرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شیوه‌نامه تشکیل کمیته‌های تخصصی تحول را به جواد علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی ابلاغ کرد.

طهرانچی خطاب به علمائی تأکید کرده نظر به سیاست‌های کلان دانشگاه مبنی بر ایجاد تحول برای ارتقای سطح کیفی به منظور ایجاد توسعه پایدار علمی و اقتصادی با بهره‌گیری از تمام منابع موجود در داخل و خارج از دانشگاه، شیوه‌نامه تشکیل کمیته‌های تخصصی تحول به معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه ابلاغ می‌شود.

وی همچنین تأکید کرده مقتضی است واحدها و مراکز دانشگاهی با مشارکت حداکثری در تشکیل این کمیته‌ها زمینه ایجاد تحول در رشته‌های علوم، مهندسی و کشاورزی را به وجود آورند.

در شیوه‌نامه تشکیل کمیته‌های تخصصی تحول آمده دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از بال‌های آموزش عالی کشور در سطح کلان و ملی از متولیان مؤثر در پیشبرد اهداف آموزش عالی است. توجه به استانداردها و تدوین قوانین و مقررات آموزشی و پژوهشی یکی از راهکارهای اساسی در زمینه رشد و کارایی و تحول آموزش عالی است. در این همین راستا به منظور دستیابی به مرزهای دانش و ایجاد هماهنگی در رشته‌های علوم، مهندسی و کشاورزی و استفاده از توان بخش‌های مختلف در تدوین آئین‌نامه‌های مورد نیاز، کمیته‌‌های تخصصی متشکل از مدیران، کارشناسان و استادان در معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی تشکیل می‌شود.

براساس بندهای این شیوه‌نامه چشم‌انداز، ایجاد دانشگاهی در سطح تراز اول کشور و دانشگاه تراز مطرح در سطح بین‌المللی است.

همچنین در این شیوه‌نامه به اهدافی از جمله ارتقاء جایگاه علمی دانشگاه در حوزه معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی، بهبود مستمر کیفیت و توسعه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، برنامه‌ریزی بلند مدت جهت حل مسائل دانشگاه بر پایه شناخت نقاط ضعف، قوت، فرصت‌ها و تهدیدها و … اشاره شده است.

شیوه‌نامه تشکیل کمیته‌های تخصصی تحول آمده دانشگاه آزاد اسلامی شامل مواردی از جمله چشم‌انداز، اهداف، ارکان و وظایف شورای تحول و ارکان و وظایف کمیته‌های تخصصی، نحوه انتخاب و صدور احکام اعضا، نحوه تشکیل جلسات، رسمیت داشتن جلسات، صورت‌جلسات و … است.

در تاريخ : آبان ۲۱, ۱۳۹۸ | ساعت : ۱:۱۵ ب.ظ