خانه > صفحه > اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی: معرفی دو سایت اینترنتی جعلی با عنوان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی: معرفی دو سایت اینترنتی جعلی با عنوان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی  عادی
در تاريخ : تیر ۵, ۱۳۹۸ | ساعت : ۱۲:۰۸ ب.ظ

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای، دو سایت اینترنتی جعلی با عنوان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی را معرفی کرد.

دو سایت اینترنتی جعلی که با عنوان دانشگاه آزاد اسلامی پاوه و واحد بین‌المللی اروند فعالیت غیرقانونی دارند، توسط روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شد.

در متن این اطلاعیه آمده است:

به اطلاع دانشجویان و داوطلبان گرامی می‌رساند، سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد پاوه به آدرس اینترنتی www.paveh-iau.com و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی اروند به آدرس اینترنتی www.iauarvand.onp.ac.ir جعلی بوده و جزو سایت‌های رسمی این دانشگاه نیست.

لازم به ذکر است، دانشگاه آزاد اسلامی در شهر پاوه و منطقه آزاد اروند هیچ واحد یا مرکز دانشگاهی ندارد و هرگونه فعالیت این دو سایت اینترنتی غیرقانونی است.

دانشگاه آزاد اسلامی از طریق مراجع ذیصلاح و پلیس فتا پیگیر موضوع است و با خاطیان برخورد خواهد شد.

از دانشجویان و داوطلبان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی درخواست می‌شود، ضمن رعایت دقت و هوشیاری لازم، در مقابل فعالیت‌های سودجویانه این سایت‌ها هوشیارانه عمل کنند.

در تاريخ : تیر ۵, ۱۳۹۸ | ساعت : ۱۲:۰۸ ب.ظ