خانه > صفحه > دکتر ولایتی: عزیزترین فرزندانمان در حادثه تصادفی دلخراش جانشان را از دست دادند

دکتر ولایتی: عزیزترین فرزندانمان در حادثه تصادفی دلخراش جانشان را از دست دادند  عادی
در تاريخ : دی ۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۹:۰۰ ق.ظ

در پی حادثه واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در پی حادثه واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان دکتر علی‌اکبر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی پیام تسلیتی صادر کرد.

متن کامل پیام بدین شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

قال رسول‌الله (ص):‌ إِذَا جَاءَ اَلْمَوْتُ طَالِبَ اَلْعِلْمِ وَ هُوَ عَلَى هَذِهِ اَلْحَالِ مَاتَ شَهِیداً

امروز خبری تلخ و جانکاه دل تک‌تک خانواده بزرگ دانشگاه را به درد آورد. عزیزترین فرزندانمان، دانشجویان متعهد و تلاشگرمان در حادثه تصادفی دلخراش جانشان را از دست داده و تعدادی نیز مجروح شدند.

زبان از بیان هر واژه‌ای در این مصیبت قاصر است و هیچ کلامی گویای تألم و تأثر نیست. بنده در این غم با فرد فرد خانواده‌هایشان شریکم و عاجزانه از درگاه احدیت برای بازماندگان صبر و برای مجروحین شفای عاجل مسئلت دارم.

بر مدیران و مسئولین واجب و فرض است علاوه بر پیگیری کامل علل حادثه، تمام توان و تلاش لازم برای کاستن از آلام بازماندگان و نیز استفاده از کلیه امکانات برای تسریع در درمان و بهبودی جسمی و روحی فرزندان برومند جامعه علمی کشور را مبذول دارند.

علی‌اکبر ولایتی

در تاريخ : دی ۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۹:۰۰ ق.ظ