خانه > صفحه > امام خامنه‌ای: حادثه‌ مصیبت‌بار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات دردآور است

امام خامنه‌ای: حادثه‌ مصیبت‌بار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات دردآور است  عادی
در تاريخ : دی ۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۸:۵۳ ق.ظ

امام خامنه‌ای در پیامی حادثه مصیبت‌بار درگذشت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات را تسلیت گفتند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی، در پی وقوع حادثه برای اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران که به جان باختن و جراحت تعدادی از دانشجویان انجامید، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی این حادثه‌ی مصیبت‌بار و دردآور را تسلیت گفتند.

متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسمه تعالی

حادثه مصیبت‌بار امروز که به درگذشت هشت نفر از دانشجویان عزیز و زخمی شدن تعدادی دیگر انجامید بسیار دردآور و تأسف‌بار است. اینجانب ضمن ابراز همدردی با مصیبت‌دیدگان و عموم جامعه‌ دانشگاهی، به همه‌ بازماندگان این عزیزان تسلیت عرض می‌کنم و شفای مجروحان را از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم و از خداوند صبر و اجر برای خانواده‌های داغدار طلب می‌کنم.

سیّدعلی خامنه‌ای
۹۷/۱۰/۰۴