خانه > صفحه > برگزاری کارگاه های آموزشی کوتاه مدت در واحد اندیمشک با همکاری اداره بهزیستی

برگزاری کارگاه های آموزشی کوتاه مدت در واحد اندیمشک با همکاری اداره بهزیستی  عادی
در تاريخ : آذر ۱۸, ۱۳۹۷ | ساعت : ۹:۴۴ ق.ظ

دکتر جهانگیر میرزاوندی در گفت‌وگو با روابط عمومی واحد اندیمشک اظهارکرد: دانشگاه و سازمان بهزیستی زمینه های علمی مشترک دارند و توجه به موضوعات اجتماعی و فرهنگی محوریت اصلی آنها را تشکیل می دهد و این امر همفکری و همکاری های تحقیقاتی و آموزشی را طلب می کند.

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک افزود: سه کارگاه آموزشی با همکاری اداره بهزیستی شهرستان اندیمشک برگزارشده است که جا دارد از سرکارخانم بیرانوند رئیس این اداره تشکر نمایم و این کارگاه ها که می تواند در بسیاری از مراحل مختلف زندگی فردی و اجتماعی، قابلیت کاربردی داشته باشند شامل  مهارت‌های زندگی ویژه دانشجویان و کارکنان، آموزشی پیشگیری از اعتیاد در جامعه، آموزش مهارت های فرزندپروری هستند.

در تاريخ : آذر ۱۸, ۱۳۹۷ | ساعت : ۹:۴۴ ق.ظ