خانه > صفحه > دانشجوی دانشگاه آزاداسلامی اندیمشک نایب‌قهرمان مسابقات کیوکوشین شد

دانشجوی دانشگاه آزاداسلامی اندیمشک نایب‌قهرمان مسابقات کیوکوشین شد  عادی
در تاريخ : آذر ۱۱, ۱۳۹۷ | ساعت : ۳:۵۰ ب.ظ

دانشجوی رشته کارشناسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک نایب‌قهرمان مسابقات کیوکوشین شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری  آنا از اندیمشک، یک دوره مسابقات قهرمانی کیوکوشین کاراته به‌‌منظور گرامیداشت شهدای مدافع حرم به میزبانی خرمشهر در سالن خلیج فارس برگزار شد.

در این رقابت‌ها سجاد دهقانی دانشجو رشته کارشناسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک در وزن ۶۰ کیلوگرم در رده سنی امید موفق به کسب عنوان نایب‌قهرمانی شد.

در مجموع تیمی استان خوزستان قهرمان، تیم منطقه آزاد اروند و استان اصفهان به ترتیب دوم و سوم شدند.

در تاريخ : آذر ۱۱, ۱۳۹۷ | ساعت : ۳:۵۰ ب.ظ