خانه > صفحه > حجت‌الاسلام شفیعی: طلاب و دانشجویان تمدن اسلامی را به گوش جهانیان برسانند

حجت‌الاسلام شفیعی: طلاب و دانشجویان تمدن اسلامی را به گوش جهانیان برسانند  عادی
در تاريخ : آذر ۷, ۱۳۹۷ | ساعت : ۳:۰۲ ب.ظ

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان گفت: طلاب و دانشجویان باید با مطالعه تمدن اسلامی را به گوش جهانیان برسانند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اندیمشک، حجت‌الاسلام سیدمحسن شفیعی صبح امروز در همایش طلائیه‌داران تمدن نوین اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک گفت: ۳۱ شهریور ۵۹ جنگ علیه کشور ما آغاز شد این در حالی بود که کشور در شور پیروزی انقلاب قرار داشت و این جنگ بر ما تحمیل شد؛ اما یکبار دیگر به فرمان امام خمینی (ره) دفاع کردیم و دفاع مقدسی انجام دادیم و اسناد تاریخی این جنگ تحمیلی شهدای گرانقدر هستند و همین شهرستان اندیمشک که در ۴ آذر ۶۵ مورد هجوم ۵۴ فروند هواپیمای دشمن بعثی قرار گرفت.

وی افزود: با درایت حضرت امام خمینی (ره) در هشت سال دفاع مقدس انقلاب خود را به سراسر جهان صادر کردیم و ابهت ابرقدرت‌ها را در هم شکستیم و به فرموده امام راحل که اسلام نسخه پاسخگو در اداره بشر است، طلاب و دانشجویان باید با مطالعه و همسویی با رهبر معظم انقلاب  در این مسیر حرکت کنند و تمدن اسلامی را به گوش جهانیان برسانند.

بهمن شهریاری مسئول بسیج دانشجویی استان خوزستان نیز در این همایش با اشاره به اینکه در زمینه هسته‌ای فعالیت‌‌های چشمگیری انجام شده است، گفت: این برنامه‌‌ها و همایش‌ها به حرکت انقلاب کمک شایانی خواهد کرد و شما مشاهده می‌‌کنید در هیچ گوشه‌‌ای از جهان به اندازه کشور عزیزمان تحریم صورت نمی‌گیرد؛ اما با همه این تحریم‌ها شاهد رشد و بالندگی کشور در همه عرصه‌ها هستیم و بدانید تا بسیج  هست هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.

جهانگیر میرزاوندی معاون دانشجویی و فرهنگی واحد اندیمشک نیز در حاشیه این همایش گفت: به‌‌رغم فشار‌های زیادی که از سوی کشور‌های سلطه‌‌‌گر و بیگانه تحمیل شده است؛ اما مردم با همدلی و وحدت نشان‌دادن که زیر بار حرف‌زور نخواهند رفت و امروز وقت آن رسیده تا الگو‌های نوین اسلامی در راستای نیازهای روز جامعه و منویات به‌حق و ارزشمند رهبر فرازنه انقلاب در تحقق آرمان، فرهنگ و تمدن اسلامی اجرا و پیاده شود.

در تاريخ : آذر ۷, ۱۳۹۷ | ساعت : ۳:۰۲ ب.ظ