خانه > صفحه > رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد اندیمشک: دانشجو باید پرسشگر، جستجو‌گر و منتقد باشد

رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد اندیمشک: دانشجو باید پرسشگر، جستجو‌گر و منتقد باشد  عادی
در تاريخ : آبان ۲۶, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۱:۴۵ ق.ظ

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک تأکید کرد: دانشجو باید پرسشگر، جستجو‌گر و منتقد باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اندیمشک، دکترامیر کاکی  در جلسه توجیهی دانشجویان جدید واحد اندیمشک با بیان این نکته که دانشگاه دنیایی جدید است که با مدرسه تفاوت دارد، گفت: در طول زندگی یک فرد اتفاقات فراوان خواهد افتاد و می‌توان گفت یکی از مهم‌ترین آنها ورود به دانشگاه است؛ زیرا فرد در مدرسه آموزش‌های ابتدایی و پایه را فرامی‌گیرد؛ اما دانشگاه او را برای دوره‌های تخصصی آماده می‌کند.

وی افزود: دانشگاه در افراد نگرش جدید به‌وجود می‌آورد و پایه و اساس آینده فرد و جامعه را رقم می‌زند؛ از همین‌رو یک دانشجو باید پرسشگر، جستجو‌گر و منتقد باشد تا بتواند حقایق را کشف کند و به اعتلای علمی، معرفتی و معنوی برسد.

رئیس واحد اندیمشک با اشاره به اینکه این دانشگاه، بزرگترین مرکز آموزش عالی اندیمشک است، گفت:  این واحد دانشگاهی پنجم اردیبهشت ۱۳۸۱ با پیگیری‌های فراوان مسئولان تأسیس شد و اکنون دارای ۳۲ رشته در مقاطع کارشناسی ارشد، کارشناسی، کاردانی،  سه دانشکده (فنی و مهندسی، هنر و معماری، علوم انسانی)، نمازخانه، مرکز مشاوره، سالن مطالعه مجهز، فضای سبز ویژه خواهران و برادران، مرکز اینترنت پرسرعت و بیش از ۵۵ کارگاه و آزمایشگاه به‌روزرسانی شده است.

در ادامه این جلسه، جهانگیر میرزاوندی معاون دانشجویی و فرهنگی، ابراهیم لطفی‌نیا، معاون آموزش و پژوهش و مهدی مصلح، معاون اداری و مالی واحد اندیمشک، در خصوص قوانین و مقررات دانشگاه نکاتی را بیان کردند.

به گزارش آنا، همزمان با برگزاری این جلسه، بسیج دانشجویی واحد اندیمشک اقدام به برگزاری مسابقه بین حاضران و عضوگیری از دانشجویان کرد.

در تاريخ : آبان ۲۶, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۱:۴۵ ق.ظ