خانه > صفحه > اطلاعیه تخفیفات دانشجویی نیمسال اول۹۸-۹۷

اطلاعیه تخفیفات دانشجویی نیمسال اول۹۸-۹۷  عادی
در تاريخ : آبان ۱۴, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۱:۵۰ ق.ظ

تخفیف شهریه خانواده هایی که بیش از یک دانشجو در دانشگاه آزاد دارند:

جهت کمک و رفاه حال خانواده هایی که هم زمان بیش از یک دانشجو شاغل به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی دارند و توان پرداخت شهریه را بطور کامل ندارند،پس از تایید کمیته تخفیفات شهریه واحد تا مقطع کارشناسی ارشد در صورتیکه در نیمسال قبل مشروط نباشد به شرح ذیل تخفیف در نظر گرفته می شود:

میزان تخفیف دانشجویانی که بیش از یک دانشجو در خانواده در دانشگاه آزاد اسلامی دارند:

کارشناسی ارشد کاردانی و کارشناسی تعداد اعضای خانواده
۱۰% ۱۵% ۲ نفر
۱۵% ۲۰%  ۳ نفر
۲۰% ۲۵% بیش از۳نفر

تبصره یک:در نیمسال اول تحصیلی شرط معدل منظور نمی شود.

تبصره دو:منظور از دانشجوی شاغل به تحصیل همسر دانشجو،پدر،مادر و فرزندان تحت تکفل است که در صورت تداوم با رعایت سایر ضوابط برای کلیه ترم های تحصیلی قابل اعمال می باشد.

زمان ارائه مدارک:از تاریخ ۹۷/۰۸/۵الی۹۷/۰۹/۵   با توجه به محدودیت های موجود،زمان مذکور به هیچ وجه قابل تمدید نخواهد بود

امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک

در تاريخ : آبان ۱۴, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۱:۵۰ ق.ظ