خانه > صفحه > برگزار برنامه ورزشی به مناسبت هفته تربیت بدنی در واحد اندیمشک

برگزار برنامه ورزشی به مناسبت هفته تربیت بدنی در واحد اندیمشک  عادی
در تاريخ : آبان ۲, ۱۳۹۷ | ساعت : ۸:۳۶ ق.ظ

به‌مناسبت فرار رسیدن هفته تربیت بدنی برنامه های متنوعی در واحد اندیمشک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی  واحد اندیمشک:

مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد داسلامی واحد اندیمشک اظهارکرد: به منظور آشنایی جامعه با اهمیت و اثرات کاربرد ورزش در زندگی و ترویج ورزش در خانه و اشاعه و توسعه ورزش همگانی از ۲۶ مهر تا دوم آبان به نام هفته تربیت بدنی نامگذاری شده است.

اکبر سعیدی فر با اشاره به فعالیت درخشان دانشگاه آزاد اسلامی در این حوزه گفت: هر ساله برنامه های  فراوانی در سطح واحد اندیمشک برگزار می شود امسال نیز به یاری خداوند متعال توانستیم مسابقات فوتسال کارکنان و اساتید، آموزش شطرنج مقدماتی و پیشرفته، پیاده روی و کوهپیمایی، مینی فوفتبال کارکنان واحد به همراه فرزندان آنان، مسابقات تنیس روی میز را برگزار نمائیم و همچنین در این هفته به دستور دکتر کاکی ریاست محترم واحد و جهت اوقات فراغت اساتید و کارکنان قرارداد استخر کرخه شهرستان اندیمشک را منعقد کردیم.

در تاريخ : آبان ۲, ۱۳۹۷ | ساعت : ۸:۳۶ ق.ظ