خانه > صفحه > ثبت نام مجدد همه گروه های آزمایشی در دوره های کارشناسی و کاردانی(( پیوسته و ناپیوسته )) دانشکاه آزاد اسلامی تا ۲۹ مهرماه

ثبت نام مجدد همه گروه های آزمایشی در دوره های کارشناسی و کاردانی(( پیوسته و ناپیوسته )) دانشکاه آزاد اسلامی تا ۲۹ مهرماه  عادی
در تاريخ : مهر ۲۴, ۱۳۹۷ | ساعت : ۹:۱۷ ق.ظ

با عنایت به درخواستهای مکرر داوطلبان در خصوص ثبت نام مجدد دوره های کارشناسی و کاردانی(( پیوسته و ناپیوسته )) پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی ، ثبت نام  تا ساعت ۲۴ جمعه ۲۹مهر ادامه خواهد داشت.
کلیه متقاضیان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ابتدا راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در۲۰رشته /محل اقدام نمایند.
شایان ذکر است معیار پذیرش در این دوره معدل کتبی دیپلم و عنوان مدرک دیپلم می باشد لذا با توجه به عدم امکان ویرایش داوطلبان در هنگام درج معدل کتبی دقت لازم را داشته باشند.

در تاريخ : مهر ۲۴, ۱۳۹۷ | ساعت : ۹:۱۷ ق.ظ