خانه > صفحه > با وجود آسیب‌دیدگی شدید؛دکتر فرخ هدایی مدال نقره مسابقات کشتی پیشکسوتان جهان را کسب کرد

با وجود آسیب‌دیدگی شدید؛دکتر فرخ هدایی مدال نقره مسابقات کشتی پیشکسوتان جهان را کسب کرد  عادی
در تاريخ : مهر ۱۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۸:۰۴ ق.ظ

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اندیمشک، فرخ هدایی عضو هیأت علمی گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک برای دومین بار در رقابت‌های قهرمانی کشتی فرنگی پیشکسوتان جهان درخشید.

رقابت‌های قهرمانی کشتی فرنگی پیشکسوتان جهان به میزبانی کشور روسیه با حضور ورزشکاران پیشکسوت این رشته در اوزان مختلف در چند روز انجام شد.

هدایی در وزن ۶۲ کیلوگرم و با وجود شکستگی سر، دنده و بینی توانست مقام دوم این دوره از رقابت‌های جهان را کسب کند.

به گزارش آنا،  در این دوره از مسابقات سربیکوف از روسیه به مقام نخست این وزن دست یافت.

در تاريخ : مهر ۱۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۸:۰۴ ق.ظ