خانه > صفحه > در گفتگو با آنا عنوان شد؛ برگزاری ۳ تئاتر با موضوع دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک

در گفتگو با آنا عنوان شد؛ برگزاری ۳ تئاتر با موضوع دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک  عادی
در تاريخ : مهر ۷, ۱۳۹۷ | ساعت : ۳:۰۴ ب.ظ

مدیر امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک از برگزاری سه تئاتر با موضوع دفاع مقدس در این واحد دانشگاهی خبر داد.

عزت‌الله میرزاوند در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اندیمشک اظهار کرد: به‌مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس گروه تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک، سه کار کوتاه با موضوع رشادت‌های رزمندگان دوران دفاع مقدس به نمایش گذاشتند.

وی  گفت: اجرای این سه تئاتر به‌صورت همایش هنری و با حضور سایر گروه‌های نمایشی برای دومین سال و به همت انجمن نمایش، انجمن‌های شعرا و نویسندگان و بسیج هنرمندان شهرستان اندیمشک صورت گرفت.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک افزود: گروه‌های هنری واحد اندیمشک، روزهای آینده به اجرای برنامه‌های دیگر خواهند پرداخت و در کنار نمایشگاه عکس محیطی، روایتگر آن دوران خواهند بود.

در تاريخ : مهر ۷, ۱۳۹۷ | ساعت : ۳:۰۴ ب.ظ