خانه > صفحه > تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی واحد اندیمشک

تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی واحد اندیمشک  عادی
در تاريخ : مهر ۷, ۱۳۹۷ | ساعت : ۹:۰۶ ق.ظ

مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی واحد اندیمشک صبح امروز در این واحد دانشگاهی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی واحد اندیمشک،
دکتر امیر کاکی در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار کرد:« هشت سال جنگ تحمیلی بر علیه مهین عزیز اسلامی توسط دشمن بحثی موجب تقویت اعتماد به نفس وخودباوری در بین مردم شریف ما شد و در این میان جوانان بسیجی با تقوا و اخلاص خود توانستند جنگ را فرماندهی نمایند و این درس بسیار بزرگی برای همگان است.»
رئیس واحد اندیمشک گفت: « امروز تودیع آقای داریوش علی‌پور را انجام می دهیم که وی از فرماندهان با سابقه و با تجربه می باشد که در این مدت به عنوان بازویی پرتوان در تمامی زمینه ها برای این واحد دانشگاهی بوده است و امیدواریم که همچنون گذشته در کنار این مجموعه باشند و ما را در امورات همراهی نماید.»
علی‌رضا پورحسن نماینده بسیج دانشجویی استان خوزستان ضمن تشکر از همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با بسیج دانشجویی گفت:«دانشجویان موذن جامعه هستند و باعث بیداری جامعه می شوند و ماموریت اصلی بسیج دانشجویی تربیت نیروی تراز انقلاب اسلامی است و تجربه نشان داده که هرجا یک مدیر انقلابی پای کار آمده مشکلات نیز حل شده است.»
در این جلسه با اهدای لوح از اقدامات و تلاش های مخلصانه داریوش علی‌پور تقدیر و مجید میردورقی به‌عنوان مسئول بسیج دانشجویی واحد اندیمشک معرفی شد.

در تاريخ : مهر ۷, ۱۳۹۷ | ساعت : ۹:۰۶ ق.ظ