خانه > صفحه > حجت‌الاسلام ابراهیمیان: تهاجم فرهنگی دشمن در چهل ‌سالگی انقلاب شدت گرفته است

حجت‌الاسلام ابراهیمیان: تهاجم فرهنگی دشمن در چهل ‌سالگی انقلاب شدت گرفته است  عادی
در تاريخ : شهریور ۲۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱:۱۷ ب.ظ

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر با بیان اینکه تهاجم فرهنگی دشمن در چهل ‌سالگی انقلاب شدت گرفته است، خاطرنشان کرد: در دهه های ۷۰ و ۸۰ نیز تهاجم فرهنگی از مهم‌ترین مسائل کشور بود.

حجت‌الاسلام سیدحسین ابراهیمیان به خبرنگار آنا گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی با پنج چالش و بحران روبه‌رو شده‌ایم، نخستین بحران بعد از انقلاب اسلامی، امنیت داخلی و وجود انواع گروه‌های مسلحی مانند سازمان منافقین، گروه‌های چپ و کمونیست بود که سهم‌خواهی از انقلاب کردند؛ اما با بسیج مردمی این موضوع به سود مردم ایران خاتمه یافت.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قائم‌شهر درباره دومین نقطه خطر بعد از انقلاب اسلامی توضیح داد: «دولت بعثی در کمتر از دو سال بعد از انقلاب اسلامی از زمین، هوا و دریا در مساحت یکهزار و ۸۰۰ کیلومتر به کشور حمله کرد و جنگ تحمیلی با ایثار و مقاومت مردم ایران اسلامی با پیروزی پایان یافت.»
او چالش اقتصادی را سومین معضل اساسی کشور در ۴۰ سال اخیر برشمرد و ادامه داد: «بعد از جنگ تحمیلی بیش از پنج استان کشور آسیب جدی دیدند؛ اما با فرمان بسیج اقتصادی، فعالیت‌های عمرانی زیادی در کشور صورت گرفت.»
ابراهیمیان، مهم‌ترین مشکلات دهه ۷۰ و ۸۰ کشور را تهاجم فرهنگی دانست و اضافه کرد: «در چهل‌سالگی انقلاب، نبرد بزرگ دشمن در فضای جنگ نرم، رسانه و فضای مجازی شدت گرفته و شناخت این معضل بسیار حساس است. برای رسیدن به اهداف بلند انقلاب اسلامی باید از این مرحله پرچالش عبور کنیم.»

در تاريخ : شهریور ۲۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱:۱۷ ب.ظ