خانه > صفحه > حجت‌الاسلام قریشی: تشکل‌های دانشجویی نقش آتش به‌اختیاری خود را ایفا کنند

حجت‌الاسلام قریشی: تشکل‌های دانشجویی نقش آتش به‌اختیاری خود را ایفا کنند  عادی
در تاريخ : شهریور ۲۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۲:۱۴ ب.ظ

معاون آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: انتظار است تشکل‌های دانشجویی با استفاده از ابزارهای رسانه‌ای، نشست‌ها، همایش‌ها و فعالیت‌های این‌چنینی، روشنگری و نقش آتش به اختیاری خود را ایفا کنند.

حجت‌الاسلام سیدمجید قریشی به خبرنگار آنا گفت: تشکل‌های دانشجویی همیشه در دانشگاه به عنوان پیشرو و پیشگام در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بوده‌اند.
او افزود: در جنگی که استکبار آغاز کرده است، دانشجویان باید همچنان نقش پیش‌قراولی خود را برای روشنگری، اتحاد، انسجام بیشتر و فهم درست شرایط حفظ کنند.
معاون آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: انتظار است تشکل‌های دانشجویی با استفاده از ابزارهای رسانه‌ای، نشست‌ها، همایش‌ها و فعالیت‌های این‌چنینی، روشنگری و نقش آتش به اختیاری خود را ایفا کنند.
قریشی خطاب به دانشجویان اظهار کرد: هیچ ملتی بدون دادن هزینه پیشرفت نکرده است. ملتی که تسلیم شود به جایی نخواهد رسید. یقین بدانیم هزینه مقاومت بسیار کمتر از تسلیم است. اگر یک گام عقب بنشینیم دشمن ۱۰ گام به پیش خواهد آمد؛ لذا باید قدم‌های اول را محکم برداریم و ایستادگی کنیم تا با توکل الهی پیش برویم و پیروز شویم.

در تاريخ : شهریور ۲۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۲:۱۴ ب.ظ