خانه > صفحه > نبوی: رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی شیوه‌های مقابله با حربه‌های دشمن را معرفی کنند

نبوی: رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی شیوه‌های مقابله با حربه‌های دشمن را معرفی کنند  عادی
در تاريخ : شهریور ۲۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۱:۱۳ ق.ظ

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی باید محیط این دانشگاه را از نظر اطلاعات به‌روز کنند، حربه‌های دشمن را بشناسانند و شیوه‌های مقابله با آن را معرفی کنند.
سیدمرتضی نبوی در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: برای مقابله با حربه‌های دشمن لازم است زیرساخت‌های ارتباطی افزایش پیدا کند؛ رسانه‌ها، جنگ روانی دشمن را بشناسند و در زمین آنها بازی نکنند.
مدیرمسئول پیشین روزنامه رسالت، با بیان اینکه رسانه‌ها باید نقش روشنگری مردم را ایفا کنند، افزود: اگر این کار به‌ درستی انجام شود، مقاومت و امنیت روانی در مردم ایجاد می شود و به راحتی می‌توان نقشه‌های دشمن را خنثی کرد. به‌ عنوان مثال، سال ۸۸ خارج‌نشینان برای کمک به اغتشاش‌گران چند شبکه ایمن ایجاد کرده بودند اما نهادهای اطلاعاتی و امنیتی بعد از هفت هشت ماه موفق به ردگیری و نفوذ در آنها شدند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: نظام نیازهای خود را می‌شناسد و همواره به رفع آن می‌پردازد.
نبوی با اشاره به تغییر و تحول در رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار کرد: رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند بیش از این نیز توسعه پیدا و نقش‌آفرینی کنند. رسانه‌های مزبور باید محیط دانشگاه آزاد اسلامی را از نظر اطلاعات به‌روز کنند، حربه‌های دشمن را بشناسانند و شیوه‌های مقابله با آن را معرفی کنند.

در تاريخ : شهریور ۲۵, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۱:۱۳ ق.ظ