خانه > صفحه > دکتر بهرامی: انتقال امید، نشاط و بالندگی به دانشجویان وظیفه استادان انقلابی است

دکتر بهرامی: انتقال امید، نشاط و بالندگی به دانشجویان وظیفه استادان انقلابی است  عادی
در تاريخ : شهریور ۲۴, ۱۳۹۷ | ساعت : ۳:۴۳ ب.ظ

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن با تاکید بر اینکه انتقال امید، نشاط و بالندگی به دانشجویان، وظیفه استادان انقلابی است، عنوان کرد: استادان دانشگاه، تاریخ معاصر کشورمان را برای دانشجویان تحلیل کنند.
دکتر احمد بهرامی در حاشیه نشست مدیران و اعضای هیأت علمی گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی، به خبرنگار آنا گفت: در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، دشمن به جنگ اقتصادی رو آورده است. در این شرایط، کشور در برابر هجمه‌های دشمنان از طریق فضای مجازی نیز قرار دارد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بروجن، رسالت دانشگاهیان و استادان معارف را استفاده از فضای مجازی به‌ منظور مقابله با خدعه‌های دشمنان دانست و افزود: «در حالی که مشکلاتی در کشور وجود دارد، امید، نشاط و بالندگی باید از سوی استادان انقلابی به دانشجویان انتقال یابد و دستاوردهای نظام اسلامی تبیین شود.»
او با بیان اینکه آگاهی‌بخشی استادان دانشگاه در این زمان خطیر بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: «در عصر رسانه نوین، ابزارهای مختلفی وجود دارد که استادان دانشگاه باید خود را به‌روزرسانی و از این فرصت طلایی استفاده کنند.»
بهرامی با انتقاد از افراد و جریان‌هایی که پیشرفت‌های فناوری، هوافضا، عمرانی و دیگر دستاوردهای نظام اسلامی را زیر سؤال می‌برند، عنوان کرد: «استادان معارف و تمامی رشته‌های تحصیلی دانشگاه، تاریخ معاصر ایران و کشورهای همسایه را مطالعه و آن را برای دانشجویان تجزیه‌ و تحلیل کنند؛ چراکه حکومت‌های استکباری درصدد تجزیه کشورهای قدرتمند منطقه هستند و مطالعه تاریخ معاصر برای عبرت‌گیری در مواجهه با دشمن، حائز اهمیت است.»
سومین نشست سراسری مدیران و اعضای هیأت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی، هفته گذشته به میزبانی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری تشکیل شد.

در تاريخ : شهریور ۲۴, ۱۳۹۷ | ساعت : ۳:۴۳ ب.ظ