خانه > صفحه > راه اندازی تلویزیون اینترنتی تعاملی در دانشگاه آزاد اسلامی

راه اندازی تلویزیون اینترنتی تعاملی در دانشگاه آزاد اسلامی  عادی
در تاريخ : شهریور ۲۱, ۱۳۹۷ | ساعت : ۵:۰۲ ب.ظ

رئیس سازمان چاپ٬ انتشارات و امور رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی از راه اندازی تلویزیون اینترنتی تعاملی در باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران (ایسکانیوز) خبر داد.
دکتر صالح اسکندری در نشست شورای معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای استان تهران که در واحد علوم پزشکی تشکیل شد، با اشاره به نقش معاونان فرهنگی و دانشجویی در تحول این دانشگاه، اظهار کرد: معاونان فرهنگی و دانشجویی به عنوان فرماندهان فرهنگی در واحدهای دانشگاهی، باید سیاست‌های تحولی در دانشگاه را اجرایی کنند.
او با بیان اینکه تحول در آموزش عالی مقطعی نیست٬ بلکه امری کاملا مستمر و ادامه‌دار است، افزود: یک میلیون و ۳۰۰ هزار دانشجو٬ ۶۰۰ هزار دانش‌آموز و ۱۰۴ هزار عضو هیأت علمی و کارمند، ظرفیتی است که در حوزه آموزش عالی در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد.
اسکندری ادامه داد: از صدر اسلام تاکنون شیعیان هیچ‌گاه چنین ظرفیت عظیم تربیتی در اختیار نداشتند.
او با اشاره به اینکه قرار است دو میلیون عضو خانواده دانشگاه آزاد اسلامی با رویکردها و برنامه‌های شما تربیت شوند، اضافه کرد: وظیفه‌ای که معاونان فرهنگی و دانشجویی در هویت‌بخشی به نسل جوان با رویکرد دینی و اخلاقی بر عهده دارند بسیار جدی است.
رئیس سازمان چاپ، انتشارات و امور رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی با یادآوری این موضوع که سال آینده نسل پنجم انقلاب وارد دانشگاه می‌شود، خاطرنشان کرد: اگر ندانیم در چه جایگاهی قرار گرفته‌ایم و چه نقش کلیدی در تربیت نسل تازه برعهده داریم، در قبال این نسل جفا کرده‌ایم.
اسکندری با اشاره به اینکه دکتر ولایتی رئیس هیات مؤسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی همواره دغدغه اعتقادهای مذهبی دانشجویان و نسل نو را دارد، تاکید کرد: انتظار داریم معاونان فرهنگی و دانشجویی واحدهای دانشگاهی نیز دلشوره تلطیف معنوی و روحی و هویت‌بخشی به نسل‌های نو را داشته باشند.
او پرهیز از کارهای نمایشی و همایشی را ضروری دانست و عنوان کرد: لازم است برای نسل جوانی که در دانشگاه‌ها مشغول به تحصیل است، برنامه‌ریزی فرهنگی مناسب صورت گیرد.
رئیس سازمان چاپ، انتشارات و امور رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، ابعاد مختلف تحول در این دانشگاه را تبیین کرده‌اند، افزود: قرار نیست به حفظ وضع موجود اکتفا کنیم. باید پیشرفت را سرلوحه کار خود قرار دهیم.
اسکندری خطاب به معاونان فرهنگی و دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، اذعان داشت: باید در حوزه مأموریتی خودتان ابعاد تحولی را پیگیری کنید و برای استادان، دانشجویان و فعالان نشریه ها و تشکل‌ها و بهتر برگزار شدن کرسی‌های آزاداندیشی برنامه‌های مدونی داشته باشید.
او توضیح داد: با توجه به تصمیمی که برای انتقال گروه معارف به معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اتخاذ شده است معاونان فرهنگی و دانشجویی باید به حوزه تحول علوم انسانی نیز توجه ویژه‌ای داشته باشند.
به گفته رئیس سازمان چاپ، انتشارات و امور رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی، سیاست‌های کلان از جانب سازمان مرکزی ابلاغ می‌شود اما برنامه عملیاتی هر واحد بر عهده معاون فرهنگی و دانشجویی مربوط است.
اسکندری با اشاره به اهمیت آمایش آموزش عالی، تصریح کرد:‌ لازم است به سمت تقسیم کار ملی حرکت کنیم و نیاز است در این راستا هر واحد دانشگاهی مأموریت و تخصص خاص خود را دنبال کند.
او با بیان اینکه تقسیم کار ملی همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری قرار داشته است، اضافه کرد: این آمایش آموزش عالی و تقسیم کار ملی برای دانشگاه‌ها نیاز به پیوست فرهنگی دارد.
رئیس سازمان چاپ، انتشارات و امور رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد:‌ واحدهای دانشگاه به‌ واسطه فضای جغرافیایی و فکری دانشجویان، اقتضائات متفاوتی دارند. بر همین اساس، باید برنامه‌ریزی فرهنگی متناسب با این اقتضائات صورت گیرد.
اسکندری، توجه به فضای مجازی و ظرفیت‌های این حوزه را ضروری دانست و اظهار کرد: بررسی ها نشان می دهد حدود یک و نیم میلیون نفر از خانواده دانشگاه آزاد اسلامی عضو تلگرام، حدود یک میلیون نفر عضو اینستاگرام، ۵۱۰ هزار نفر عضو واتس‌ آپ و ۸۵ هزار نفر عضو توییتر هستند. در این بین، توییتر که از وجهه نخبگانی بیشتری برخوردار است دارای اعضای کمتری است و این نشان می‌دهد بخش عمده‌ای از دانشجویان در فضای مجازی غیر نخبگانی قرار دارند.
او در بخش دیگری از سخنان خود به آسیب‌های موجود در فضای مجازی و وجود کانال‌هایی مانند کراش‌یاب و تقلب با عضویت شمار زیادی از دانشجویان اشاره کرد.
اسکندری با اشاره به ظرفیت رسانه‌ای مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی، خاطرنشان کرد: روزنامه فرهیختگان به عنوان رسانه مکتوب این دانشگاه طی یک سال گذشته توانسته است به تراز روزنامه‌های درجه یک انقلابی کشور برسد و بارها مورد تأیید برخی از بزرگان نظام قرار گیرد.
رئیس سازمان چاپ، انتشارات و امور رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی افزود: خبرگزاری آنا در بین خبرگزاری‌های تخصصی کشور جایگاه اول را در اختیار دارد. باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران (ایسکانیوز) هم تربیت دانشجو خبرنگار را در دستور کار خود دارد. تمامی این یک و نیم میلیون نفری که در فضای مجازی حضور دارند را می‌توان به‌گونه‌ای تربیت کرد تا از ظرفیت‌های آنها در راستای اهداف دانشگاه آزاد اسلامی استفاده شود.
او از راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی تعاملی در باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران خبر داد و اضافه کرد: این تلویزیون در هیچ کجای دنیا در حوزه آموزش عالی نظیر ندارد و ظرف یک ماه آینده در اپلیکیشن روبیکا بارگذاری می‌شود.
اسکندری، اذعان داشت: ایجاد عدالت آموزشی، از اهداف اصلی ما در راه‌اندازی این تلویزیون است. باوجود این امکان، دانشجویان مناطق دور افتاده می‌توانند از استادان تراز اول حاضر در واحدهای سطح برتر دانشگاه آزاد اسلامی بهره ببرند.
اسکندری پوشش سمینارها و برنامه‌های علمی به‌ صورت پخش زنده و تبلیغ دستاوردهای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی را از دیگر اهداف و ویژگی‌های این تلویزیون اینترنتی تعاملی عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار آنا، رئیس سازمان چاپ، انتشارات و امور رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به معاونان فرهنگی و دانشجویی، اهمیت فضای مجازی را متذکر شد و ادامه داد: از فضای مجازی و رسانه‌ها غفلت نکنید. این فضا در شرایط فعلی، ابزار قدرتمندی است که می‌تواند در اختیار شما قرار گیرد؛ همان‌طور که رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی تمام‌قد در خدمت شما خواهند بود.
او گفت: در مسیر تحولی از معاونان فرهنگی و دانشجویی واحدهای دانشگاه انتظار بیشتری می‌رود. شما باید حرف اول را در دانشگاه بزنید. اگر دغدغه و انگیزه برای هویت‌بخشی به نسل جوان به وجود بیاید کارها به خوبی پیش خواهد رفت.

در تاريخ : شهریور ۲۱, ۱۳۹۷ | ساعت : ۵:۰۲ ب.ظ