خانه > صفحه > عرشیان قدسی با رایحه عاشورایی از مقابل دانشگاه تهران بدرقه می شوند

عرشیان قدسی با رایحه عاشورایی از مقابل دانشگاه تهران بدرقه می شوند  عادی
در تاريخ : شهریور ۲۱, ۱۳۹۷ | ساعت : ۴:۰۰ ب.ظ

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم کشورمان دعوت کرد تا در مراسم تشییع پیکر شهیدان تازه‌تفحص ‌شده دفاع مقدس حضور یابند.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه فراخوان و دعوت عمومی از ملت همیشه در صحنه و شهیدپـرور ایران اسلامی و تمامی عاشقان حسینی و دلدادگان سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) دعوت کرد با حضور عاشورایی، معنوی و دشمن‌شکن خود در مراسم وداع و تشییع ابدان پاک و مطهر شهیدان گمنام دفاع مقدس و فرزندان برومند حضرت امام خمینی (ره) و رهروان مکتب حسینی، بار دیگر، ضمن زنده نگه داشتن نام و یاد و آرمان‌های والای شهیدان، با شهیدان و امام شهیدان تجدید میثاق کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، متن اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به این شرح است:
بســم الله الرحـمن الرحـیم
وَلاَ تَحْسَبـَنَّ الَّذِینَ قُتِـلُواْ فِی سَبـِیلِ اللّهِ أَمْوَاتًـا بَـلْ أَحْیَـاء عِنـدَ رَبِّهـِمْ یُـرْزَقُـونَ »
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
به درستی که گمنامی تنها برای شهرت پرستان دردآور است ، وگرنه اجر و پاداش الهی در گمنامی است . محکمۀ خون شهدا ، محکمۀ عدلی است که ما را در آن به محاکمه می کشند.
بر هیچ کس پوشیده نیست امنیت و اقتدار کنونی ایران اسلامی مرهون ایثار و فداکاری های شهدایی است که با گذشتن از جان شیرین خود ، نهال انقلاب اسلامی را آبیاری کردند و ارزش های الهی و اسلامی را در این سرزمین زنده نگه داشتند.
امروز استکبار جهانی و قبیلۀ شیطان و شیطان صفتان تاریخ ، با همراهی برخی دوستان داخلی خود ، با تمام توان می کوشند تا با بهره گیری از جهل و نادانی و راه اندازی عملیات روانی و جنگ رسانه ای ، به تطهیر چهره های دست نشاندۀ مزدور و جیره خواران خود در منطقه و جهان اسلام برای تأمین مقاصد پلید و مطامع شوم خود ، دست یافته ، اما در این کوران حوادث و رویدادهای نو به نوی روزگار پر زرق و برق امروزی که مجال را برای تفکر و تدبر و خلوت تنگ کرده ، باز هم شهدا ، این شاهدان شهید و فروزندگان تاریخ و عرشیان قدسی از راه رسیده و با حضور مجدد در میان ما زمینیان و با دم مسیحایی خود ، با وزیدن رایحۀ عاشورایی ، مجالی می شوند تا سیری در راه و روش حسینیان زمان کنیم.
پیـکرهای پـاک و مطهـر ۱۳۵ شـهید گمنام تازه تفحص شدۀ ایام دفـاع مقـدس، ۹ صـبح پنـجشنبه ۲۲ شهریور مصـادف با سـوم محـرم الحـرام، از مقابل دانشگاه تهران تا معراج شــهدا تشـییع خواهد شد.
مراسـم شـب وداع با این شـهدا ، چـهارشـنبه ۲۱ شهریور همـزمان با اقـامۀ نـماز جماعت مغرب و عشاء در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ( واقع در تهران میدان ونک – بزرگراه شهید حقانی – انتهای خیابان سرو – روبروی پارک طالقانی ) برگزارمی شود.
همچنین ، روز دوشـنبـه ۲۶ شـهریور ماه مصادف با هفتم محرم الحرام ، مراسم تشـییع شـهدای گمنام در شهرهای اصفهان ، شیراز ، اهواز ، مشهدمقدس ، تبریز ، ساری ، کرمان و کرمانشاه با حضور خیل عظیم امت حزب الله به صورت همزمان برگزار خواهد شد.

در تاريخ : شهریور ۲۱, ۱۳۹۷ | ساعت : ۴:۰۰ ب.ظ