خانه > صفحه > ماه عزا که می‌رسد هوای دل‌ها کربلایی می‌شود

ماه عزا که می‌رسد هوای دل‌ها کربلایی می‌شود  عادی
در تاريخ : شهریور ۱۹, ۱۳۹۷ | ساعت : ۴:۵۸ ب.ظ

عطر محرم در کوچه و خیابان ها پیچیده است و مردم در مساجد و تکایا و همچنین دانشگاه ها با بیرق‌های سیاه به محرم سلام می‌کنند.
حکایت عاشقان حسین (ع) حکایت دیروز و امروز نیست؛ خیلی‌ها در همین تکیه‌ها قد کشیده اند و حالا مویی سپید کرده اند. چه درس‌هایی که شاگردان پای مکتب عاشورا گرفتند و شد چراغ راهشان. شور حسینی را اگر با شعور حسینی گره بزنیم، گره‌های زندگی نیز باز می‌شود.
با فرارسیدن ماه عزا، عاشقان دوباره در این دانشگاه‌های عاشورا گرد هم می‌آیند تا درسی بگیرند از نهضتی که قرن هاست پابرجاست.
امسال نیز در دانشگاه آزاد اسلامی به منظور تبیین و تعمیق فرهنگ عاشورا و فلسفه قیام امام حسین(ع) ویژه برنامه های مختلفی اجرا می شود. قرائت زیارت پرفیض عاشورا، برگزاری مراسم سخنرانی و روضه خوانی از برنامه های روزانه در این ایام است.
فضاسازی، سیاه پوش کردن و تبلیغات محیطی متناسب با ایام محرم با هدف انتقال مفاهیم ناب عاشورا به دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی در سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در دستور کار قرار دارد.
همچنین مراسم سوگواری و برپایی دسته عزاداری با حضور کارمندان، دانشجویان، اعضای هیأت علمی و مدیران سازمان مرکزی همراه با مرثیه خوانی و نوحه سرایی از جمله برنامه های این ایام در دانشگاه آزاد اسلامی است.

در تاريخ : شهریور ۱۹, ۱۳۹۷ | ساعت : ۴:۵۸ ب.ظ