خانه > صفحه > تمدید مهلت ثبت‌نام دوره‌های کارشناسی و کاردانی بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تا روز پنجشنبه ۲۹ شهریورماه

تمدید مهلت ثبت‌نام دوره‌های کارشناسی و کاردانی بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تا روز پنجشنبه ۲۹ شهریورماه  عادی
در تاريخ : شهریور ۱۹, ۱۳۹۷ | ساعت : ۴:۰۶ ب.ظ

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از تمدید مهلت ثبت‌نام در دوره‌های کاردانی و کارشناسی بدون آزمون این دانشگاه تا روز پنجشنبه ۲۹ شهریور خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، علیرضا رهایی اظهار کرد: با توجه به درخواست واحدها و متقاضیان ورود به دوره‌های بدون آزمون و پذیرش براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، مهلت ثبت‌نام تا پنجشنبه ۲۹ شهریور تمدید شد.

وی با بیان اینکه داوطلبان در روز جمعه ۳۰ شهریورماه می‌توانند نسبت به ویرایش ثبت‌نام خود اقدام کنند، گفت: نتایج نهایی دوره‌های کاردانی و کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اوایل هفته آینده اعلام خواهد شد.

در تاريخ : شهریور ۱۹, ۱۳۹۷ | ساعت : ۴:۰۶ ب.ظ