خانه > صفحه > حجت‌الاسلام قریشی: محیط تحول‌طلب دانشگاه حرکت‌های کلیشه‌ای را نمی‌پذیرد

حجت‌الاسلام قریشی: محیط تحول‌طلب دانشگاه حرکت‌های کلیشه‌ای را نمی‌پذیرد  عادی
در تاريخ : شهریور ۱۹, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۲:۵۳ ب.ظ

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: ارتقا و نوآوری در ادبیات دینی از جمله تغییر در محتوا و اولویت‌بندی، ادبیات، نگارش و توجه به متون اصلی، اولویت دهه آینده انقلاب اسلامی است.
حجت‌الاسلام میرمجید قریشی در سومین نشست سراسری مدیران و اعضای هیات علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی که به میزبانی واحد یادگار امام (ره) تشکیل شد، به منویات مقام معظم رهبری درباره ضرورت نوگرایی در ارتباط با مخاطب اشاره و خاطرنشان کرد: محیط دانشگاه تحول‌طلب است و حرکت کلیشه‌ای را نمی‌پذیرد.
او با تأکید بر اینکه دانشگاه، استانداردهای ثابت را برنمی‌تابد و قالب‌بندی‌های متداول را تحمل نمی‌کند، اضافه کرد: ارتقا و نوآوری در ادبیات دینی از جمله تغییر در محتوا و اولویت‌بندی، ادبیات، نگارش و توجه به متون اصلی، اولویت دهه آینده انقلاب اسلامی است.
معاون آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از جمله دلایل لزوم تغییرات فصلی دروس معارف را لزوم مطابق با زمان‌بودن آن برشمرد و افزود: امواج و افکاری که در جامعه روز به روز به‌وجود می‌آید باید در این کتاب‌ها منعکس و تنظیم شود.
قریشی ادامه داد: متأسفانه با ورود افکار و شبهات نو و نیازهای جدید سرفصل‌های درسی به‌موقع تغییر نمی‌کند و موضوعات آموزشی از اولیت‌گذاری قابل دفاعی برخوردار نیستند؛ درحالی که باید با توجه به نیازهای محیط، کتاب‌های درسی تهیه و آموزش داده شود.
به گزارش خبرگزاری فارس، معاون آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها یادآور شد: توجه به علاقه‌مندی‌های مخاطب در یاددهی و یادگیری موضوع مهمی است و شروع مباحث چه در گفتار و چه در نوشتار با موضوعات مورد علاقه دانشجو، رغبت و انگیزه وی را افزایش می‌دهد.

در تاريخ : شهریور ۱۹, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۲:۵۳ ب.ظ