خانه > صفحه > دکتر جوانمرد: موفقیت‌های ورزش کشور مرهون فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی است

دکتر جوانمرد: موفقیت‌های ورزش کشور مرهون فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی است  عادی
در تاريخ : شهریور ۱۴, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۱:۴۰ ق.ظ

مدیرکل ورزش و تربیت‌‌ بدنی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حدود ۶۰ درصد از ساختار کاروان ورزشی حاضر در هجدهمین دوره مسابقه های آسیایی جاکارتا از بدنه دانشگاه آزاد اسلامی بود.

دکتر کمال جوانمرد در آیین آغاز مسابقه های بسکتبال برادران دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات با اشاره به درخشش ورزشکاران دانشگاه آزاد اسلامی در هجدهمین دوره رقابت های آسیایی جاکارتا، عنوان کرد: تاثیر و دخالت مستقیم و غیرمستقیم ورزشکاران دانشگاه آزاد اسلامی در کسب ۵۶ مدال از مجموع ۶۲ مدال کاروران ورزشی ایران در مسابقه های آسیایی جاکارتا، نشان از تاثیرگذاری این دانشگاه در اعتلای سطح ورزش کشور به ویژه در حوزه علم ورزش دارد.
او افزود: به عبارت دیگر بخش عمده‌ای از موفقیت‌های ورزش کشور مرهون فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی است که توانسته با جذب ورزشکاران در ارتقاء بار علمی آنان نقش بسزایی داشته باشد.
جوانمرد با اشاره به برگزاری مسابقه های ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی پس از دو سال وقفه، ادامه داد: خروجی این رقابت ها بسیار حائز اهمیت است؛ چون معتقدیم ساختار اصلی تیم‌های ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی را می‌توان از استعدادهای حاضر در همین مسابقه ها تشکیل داد.
مدیرکل ورزش و تربیت‌‌ بدنی دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام خبر برگزاری جام مقاومت در دی‌ ۹۷ و مسابقه های دانشگاهی ناپل ایتالیا در سال ۲۰۱۹، تصریح کرد: یکی از رشته‌های ورزشی این رقابت ها، بسکتبال است. شاکله اصلی بسکتبالیست‌های حاضر در دو رویداد ورزشی مزبور، از میان خروجی مسابقه های بسکتبال برادران دانشگاه آزاد اسلامی خواهد بود.
معاون فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات نیز با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «امر به ورزش امربه‌معروف است»، اظهار کرد: تشویق و ایجاد بسترهای مناسب برای حضور جوانان در ورزش امری شایسته و خود به نوعی از جمله فعالیت‌های فرهنگی است که در دانشگاه آزاد اسلامی و از جمله واحد علوم و تحقیقات به خوبی به آن توجه شده است.
حجت‌الاسلام‌ حجت‌الله ذاکر ادامه داد: ورزش نه تنها باعث سلامتی جسم می‌شود بلکه سلامت روح را به واسطه ذات جوانمردی و پهلوانی در خود دارد. بر همین اساس است که ورزشکاران کمتر دچار انحراف و آسیب‌های اخلاقی می‌شوند.
او، حفظ کرامت، احترام و تواضع را از جمله موضوع هایی دانست که باید در ورزش و برگزاری مسابقه های ورزشی به آن توجه ویژه‌ای شود.
معاون فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات، خاطرنشان کرد: امکانات ورزشی، بخشی از نیاز ورزشکاران برای موفقیت است. در بسیاری از رقابت های ورزشی شاهد درخشش و شگفتی‌سازی ورزشکاران و تیم‌های ورزشی بوده‌ایم که با تلاش و کوشش مضاعف توانسته‌اند فعل خواستن را به بهترین شکل ممکن صرف کنند.
به گزارش خبرنگار آنا، رقابت‌های سراسری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در رشته بسکتبال با حضور ۱۷ تیم از سراسر کشور در مجتمع ورزشی فتح واحد علوم و تحقیقات آغاز شده است.

در تاريخ : شهریور ۱۴, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۱:۴۰ ق.ظ