خانه > صفحه > تخفیف شهریه دانشگاه آزاد اسلامی به کارکنان نیروهای مسلح

تخفیف شهریه دانشگاه آزاد اسلامی به کارکنان نیروهای مسلح  عادی
در تاريخ : شهریور ۱۳, ۱۳۹۷ | ساعت : ۶:۰۸ ب.ظ

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، بخشنامه اعمال تخفیف شهریه کارکنان نیروهای مسلح و خانواده این افراد را به واحدهای دانشگاه ابلاغ کرد.
حجت الاسلام دکتر ابراهیم کلانتری به ‌منظور انجام تعهدهای دانشگاه آزاد اسلامی در تفاهم‌نامه همکاری این دانشگاه با ستاد کل نیروهای مسلح، بخشنامه اعمال تخفیف شهریه کارکنان نیروهای مسلح را به رئیسان واحدهای مرکز استان و دبیران هیات امنای استان‌ها و واحدهای علوم تحقیقات تهران و نجف‌آباد و همچنین مراکز آموزشی و سازمان سما ابلاغ کرد.
در این بخشنامه آمده است: با عنایت به بند یک ماده ۲ تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین ستاد کل نیروهای مسلح و دانشگاه آزاد اسلامی، در خصوص اعمال تخفیف شهریه برای کارکنان نیروهای مسلح و خانواده آنان، به اطلاع می‌رساند جهت استفاده از تخفیف شهریه متقاضیان مذکور باید فرم تأییدشده با امضای نمایندگان معرفی‌شده از سوی سازمان‌های نیروی مسلح را ارائه دهند. این تخفیف تنها برای دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی به میزان ۱۰ درصد تا سقف ۱۰ نفر در هر نیمسال قابل اعمال است.
این بخشنامه فقط برای سال تحصیلی ۹۷-۹۸ صادرشده و تمدید ارائه تخفیف منوط به تمدید تفاهم‌نامه است.
به گزارش خبرنگار آنا، بر اساس این تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی متعهد شده که تخفیف شهریه برای کارکنان و دانشجویان خانواده نیروهای مسلح شامل همسر و فرزندان، حداکثر به میزان ۱۰ نفر در هر واحد دانشگاهی تا سقف ۱۰ درصد برای مقاطع کاردانی و کارشناسی قائل شود. در مقابل، ستاد کل نیروهای مسلح متعهد است که ۱۰۰ نفر از کارکنان وظیفه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در رشته‌های مورد تقاضای دانشگاه آزاد اسلامی به جز پزشکی و پیراپزشکی، خدمت نظام‌وظیفه را در این دانشگاه بگذرانند.

در تاريخ : شهریور ۱۳, ۱۳۹۷ | ساعت : ۶:۰۸ ب.ظ