خانه > صفحه > بخش فرهنگی مدارس سما به معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی واحدها سپرده شد

بخش فرهنگی مدارس سما به معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی واحدها سپرده شد  عادی
در تاريخ : شهریور ۱۲, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۰:۱۶ ق.ظ

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی از سپرده شدن بخش فرهنگی مدارس سما به معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی واحدهای این دانشگاه خبر داد.

دکتر رضا نصیری در دومین نشست سراسری معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد خوراسگان، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یک میلیون و ۵۰۰ هزار دانشجوی در حال تحصیل دارد. در یک ارزیابی از نهادهای درون دانشگاه مشخص شد فقط ۲۰ تا ۲۵ درصد دانشجویان در کانون‌ها، تشکل‌ها و به صورت کلی در عرصه‌های فرهنگی دانشگاه مشارکت دارند و بیش از ۷۰ درصد دانشجویان به حال خود رها هستند.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: طی یک سال اخیر برنامه‌های مختلفی مانند اردوهای معرفتی، جشنواره نشریه های دانشجویی و هیأت‌های دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده است و از معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی واحدهای دانشگاهی تقاضا کردیم دانشجویانی که پتانسیل مناسبی برای فعالیت‌های فرهنگی دارند را معرفی کنند. متأسفانه اما فقط شمار کمی از واحدها این کار را انجام داده‌اند.
او با بیان اینکه معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی واحدهای دانشگاهی، آن‌طور که باید و شاید در مسیر تحولی فعالیت نمی‌کنند، عنوان کرد: وضعیت راضی‌کننده نیست! ما با مسئولی که کم‌کاری می‌کند و وقت نمی‌گذارد تعارف نداریم. باید وقت گذاشت. در اتاقتان را به روی دانشجویان انقلابی باز بگذارید.
نصیری با یادآوری این نکته که نمی‌توان به بهانه کمبود بودجه، هیچ فعالیتی نکرد، افزود: در زمان جنگ تحمیلی گاهی اوقات رزمندگان با سنگ می‌جنگیدند. در جبهه فرهنگی نیز باید این‌گونه باشد و از شما به عنوان فرماندهان فرهنگی انتظار است تا با امکانات کم هم فعالیت‌های مناسب فرهنگی انجام دهید.

او با بیان اینکه به عنوان معاونان فرهنگی و دانشجویی متعهد شده اید و باید پای تعهد خود بایستید، خاطرنشان کرد: سامانه‌ای برای نظارت و ارزیابی فعالیت‌های فرهنگی طراحی شده است. تا گزارش عملکرد فعالیت حوزه خود را در سامانه وارد کنید. این در حالی است که استادان، دانشجویان، بسیج دانشجویی و تشکل‌ها نیز می‌توانند گزارشی از وضعیت فرهنگی واحد و عملکردها در این سامانه ارائه دهند. به هر صورتی که شده باید به قطاری که بناست در مسیر تحول به مقصد برسد، کمک کنید.
نصیری با تأکید بر لزوم اجرای سند راهبردی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در واحدهای دانشگاهی، اذعان داشت: عملیاتی شدن ۱۰ راهبرد اصلی این سند جزء الزامات است.
او درباره برنامه‌های پیش‌روی معاونت فرهنگی و دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: همایش اعضای هیأت علمی گروه معارف اسلامی، نشست تخصصی ۶۰۰ نفر از روحانیان شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی در قم، نشست آموزشی فعالان کانون‌های دانشجویی که سال گذشته تحت عنوان شمیم بصیرت برگزار شد و اردوهای معرفتی، چند نمونه از برنامه ‌هایی است که قرار است در آینده‌ نزدیک اجرا شود.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: یکی از بهترین کارهایی که می‌توان انجام داد، اردوهای جهادی است. به همین دلیل برای تجلیل از جهادگران دانشگاه آزاد اسلامی، مراسمی را با حضور دکتر ولایتی برگزار خواهیم کرد.
نصیری با تأکید بر لزوم برگزاری دوره‌های توانمندسازی کارشناسان و مدیران واحدهای دانشگاهی، ادامه داد: ضرورت دارد کارمندان نیز سهم خود را در رسیدن به سیر تحولی دانشگاه ایفا کنند.
او با اشاره به برگزاری نشست‌هایی تحت عنوان چلچراغ انقلاب، عنوان کرد: نشست‌های علمی با محوریت موضوع اصلی که مورد نظر امامین انقلاب بوده است در واحدهای دانشگاهی تشکیل خواهد شد. در این نشست‌ها باید در فضایی کاملا علمی تشکیل و از کار تبلیغاتی پرهیز شود.
به گزارش خبرنگار آنا، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه ضیافت آموزشی فعالان هیأت‌های دانشجویی از دوشنبه (امروز) در زنجان آغاز می‌شود، افزود: در دوره پیشین مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی، آن‌گونه که به کانون‌های موسیقی و تئاتر اهمیت داده می‌شد به هیأت‌های دانشجویی اهمیت نمی‌دادند.
نصیری، گردهمایی استادان راوی دفاع مقدس، تشکیل شورای هماهنگی ملی کانون‌ها و راه‌اندازی دبیرخانه تولید و تأمین محتوای فرهنگی را از دیگر برنامه‌های معاونت فرهنگی برشمرد.
او همچنین از سپرده شدن بخش فرهنگی مدارس سما به معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی واحدهای این دانشگاه خبر داد و اضافه کرد: به زودی بخشنامه مربوط، ابلاغ خواهد شد.

در تاريخ : شهریور ۱۲, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۰:۱۶ ق.ظ