خانه > صفحه > سومین همایش توانبخشی عصبی ابن سینا

سومین همایش توانبخشی عصبی ابن سینا  عادی
در تاريخ : شهریور ۱۲, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۲:۵۵ ق.ظ

سومین همایش توانبخشی عصبی ابن سینادر تاریخ ۱۳ تا ۱۴ مهر ۱۳۹۷ توسط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان معاونت تحقیقات و فناوری در شهر همدان برگزار می شود.

دومین همایش توانبخشی عصبی ابن سینا، ضمن یادآوری اولین همایش که یکی ازرویداد علمی و برجستهتوانبخشی در کشور بوده است،در برگیرنده ی کلیه ی محورها، مباحث و موضوع های توانبخشی عصبی خواهد بودو از حوزه هایی است که در آن تمامی رشته های توانبخشی به ارائه خدمات و انجام پژوهش می پردازند. در این دو روزسعی خواهد شد از دانش، تفکر و تجارب ارزنده پژوهشگران و اساتید ارجمند در عرصه های مختلف هرچه بیشتر بهره گرفته شود.

در تاريخ : شهریور ۱۲, ۱۳۹۷ | ساعت : ۱۲:۵۵ ق.ظ