خانه > صفحه > جام مقاومت دانشگاه آزاد اسلامی برای دانشجویان ورزشکار کشورهای جبهه مقاومت

جام مقاومت دانشگاه آزاد اسلامی برای دانشجویان ورزشکار کشورهای جبهه مقاومت  عادی
در تاريخ : شهریور ۱۱, ۱۳۹۷ | ساعت : ۴:۴۸ ب.ظ

مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به پیشنهاد دکتر ولایتی، جام مقاومت با حضور دانشجویان ورزشکار کشورهای جبهه مقاومت فلسطین، سوریه، لبنان، عراق و ایران ۲۹ دی‌ امسال در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار خواهد شد.

دکتر کمال جوانمرد در دومین نشست سراسری معاونان فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد اصفهان، اظهار کرد: برای دانشگاه آزاد اسلامی افتخاری است که بیش از ۶۰ درصد ورزشکاران حاضر در بازی‌های آسیایی جاکارتا در رشته‌های مختلف ورزشی در تیم ملی ایران، دانشجویان این دانشگاه هستنند.
او افزود: در این دوره از مسابقه ها ۶۲ مدال کسب شد که ۵۶ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در دریافت آنها نقش داشتند.
جوانمرد با اعلام خبر تشویق ورزشکاران مدال‌آور آسیایی از سوی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد به دکتر طهرانچی پیشنهاد پاداش ورزشکاران را داده است و بر این اساس مدال‌آوران طلا، در این ترم از پرداخت شهریه معاف هستند.
به گزارش خبرنگار آنا، مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه ورزش بهترین ابزار تعلیم و تربیت است، اضافه کرد: پس از دو سال وقفه مسابقه های ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی را در ۱۶ رویداد ورزشی آغاز کرده‌ایم. این رویدادها در ۹ واحد دانشگاهی در حال برگزاری است.
جوانمرد خاطرنشان کرد: به پیشنهاد دکتر ولایتی، جام مقاومت با حضور دانشجویان ورزشکار کشورهای جبهه مقاومت فلسطین، سوریه، لبنان، عراق و ایران ۲۹ دی‌ امسال؛ همزمان با روز غزه در پنج رشته برای پسران و در دو رشته برای دختران در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار خواهد شد.

در تاريخ : شهریور ۱۱, ۱۳۹۷ | ساعت : ۴:۴۸ ب.ظ