خانه > صفحه > آغاز به کار دومین نشست معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی

آغاز به کار دومین نشست معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی  عادی
در تاريخ : شهریور ۱۱, ۱۳۹۷ | ساعت : ۸:۳۷ ق.ظ

مدیر‌کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در آیین آغاز به کار دومین نشست معاونان فرهنگی و دانشجویی واحدهای این دانشگاه، برنامه‌های محتوایی مربوط را در آستانه سال تازه تحصیلی، تبیین کرد.

دکتر رضا نصیری در آیین آغاز به کار دومین نشست سراسری معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی که به مدت دو روز در واحد اصفهان در حال برگزاری است، با تبریک عید غدیر و میلاد فرخنده امام کاظم (ع) هدف از برگزاری این نشست را وحدت رویه و مشارکت جدی تمامی واحدها در تحول فرهنگی دانشگاه و تبیین و توجیه معاونان فرهنگی در حرکتی ‌جمعی به ‌سوی دانشگاه تراز انقلاب اسلامی برشمرد.
او، ادامه برنامه‌های این نشست را در پنج گام تبیینی، تبلیغی و توجیهی، میزگردهای برنامه‌ای، انتقال انتظارهای متقابل سازمان و واحدها در حوزه فرهنگی و دانشجویی و بیان مهم‌ترین مسائل روز در حوزه اقتصاد و بین‌المللی عنوان کرد.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین از سخنرانی شخصیت‌های علمی و فرهنگی نظیر دکتر طهرانچی با موضوع رویکرد مدیریت تازه دانشگاه در حوزه فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی، حجت‌الاسلام قرائتی با موضوع شیوه‌های جذب جوانان به نماز و قرآن و حقوق معلمی از منظر قرآن، حجت‌الاسلام دکتر کلانتری با موضوع تبیین اسناد فرهنگی و راهبردهای اساسی در حوزه تحول فرهنگی به‌ویژه نماز، صیانت از ارزش‌های اسلامی و انقلابی و موضوع عفاف و پوشش در دانشگاه، خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دومین گردهمایی سراسری معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌ آزاد اسلامی سراسر کشور، دهم و یازدهم شهریور با حضور مسئولان عالی‌رتبه دانشگاه، شخصیت‌های فرهنگی برجسته کشور به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان) برگزار می‌شود.
گردهمایی بیش از ۳۵۰ نفر از معاونان فرهنگی و دانشجویی واحدهای دانشگاه‌ آزاد اسلامی از مهم‌ترین رویدادهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی است و می‌تواند تداوم‌بخش تحولاتی مهم در جهت‌گیری‌های فرهنگی دانشگاه در دوره تازه مدیریتی باشد.
در نشست دو روزه معاونان فرهنگی و دانشجویی، علاوه بر استفاده از سخنرانی صاحبنظران و اندیشمندان عرصه فرهنگی، کارگاه‌ها و میزگردهایی به منظور بیان نکته ‌نظر و برنامه‌هایی برای حضور در گلستان شهیدان اصفهان و مقبره تاریخی تخت فولاد و همچنین دیدار با علما و حضور بر مزار شهیدان مدافع حرم از جمله شهید حججی، تدارک دیده شده است.

در تاريخ : شهریور ۱۱, ۱۳۹۷ | ساعت : ۸:۳۷ ق.ظ