خانه > صفحه > نام نویسی اردوی طرح ولایت ویژه دانشجویان و معرفت جویان تا پانزدهم شهریور

نام نویسی اردوی طرح ولایت ویژه دانشجویان و معرفت جویان تا پانزدهم شهریور  عادی
در تاريخ : شهریور ۷, ۱۳۹۷ | ساعت : ۲:۱۸ ب.ظ

نام نویسی اردوی طرح ولایت ویژه دانشجویان و معرفت جویان سراسر کشور تا ۱۵ شهریور ۹۷ ادامه دارد.
حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه تهران، اعلام کرد: نام نویسی اردوی طرح ولایت (مبانی اندیشه اسلامی) که از پنجم مرداد ۹۷ آغاز شده است تا ۱۵ شهریور ادامه دارد.
این‌ طرح، یک دوره آموزشی فرهنگی۴۰ روزه برای دانشجویان سراسر کشور است که تابستان در مشهد برگزار می شود.
در دوره طرح ولایت، محتوای آموزشی غنی بر اساس سال های پژوهش های عمیق و گسترده زیر نظر علمای بزرگ شیعه در شش کتاب تدریس می شود که جوابگوی تمامی نیاز های فکری و عقیدتی جوان امروز است. محتوای این دوره، شش کتاب است؛ معرفت شناسی، خداشناسی، انسان شناسی، فلسفه اخلاق، فلسفه حقوق و فلسفه سیاست.
دانشجویان و معرفت جویان برای نام نویسی باید حتما از google chorome استفاده کنند. همچنین برای نام نویسی حتما از رایانه استفاده شود، نه گوشی موبایل. داوطلبان به غیر از مشخصه کد ملی، باید زبان ورودی خود را روی گزینه فارسی قرار دهند.

در تاريخ : شهریور ۷, ۱۳۹۷ | ساعت : ۲:۱۸ ب.ظ